#StandWithUkraine

#StandWithUkraine - Suntem alături de oamenii din Ucraina. Rusia nu „doar” atacă poporul ucrainean. Acesta este un război împotriva valorilor democratice, a drepturilor omului și a păcii. Putem avea impact și putem ajuta cu donațiile noastre.

Donează Opțiune 1 Donează Opțiune 2

Site-ul Gamblorium (denumit în continuare „Gamblorium, Website, Website Administration, Noi”) reprezintă un sistem de servicii interactive în timp real pe Internet și include servicii de informare și date furnizate de Administrația Site-ului, versiunea mobilă a Website-ului, și alte produse, precum și servicii și date furnizate de terți pe site.

Gamblorium nu este un operator de site-uri de jocuri de noroc sau un furnizor de jocuri de noroc de orice fel. Facem publicitate și revizuim site-uri de jocuri de noroc selectate numai în scop publicitar și informațional.

Acești Termeni de utilizare (denumiti în continuare „Termeni”) stabilesc termenii și regulile de utilizare a site-ului web.

„Utilizatorul site-ului” va fi înțeles ca persoane fizice care utilizează site-ul web.

Vă rugăm să rețineți că site-ul web nu este destinat utilizării de către vizitatorii sub 18 ani și acele persoane care s-au autoexclus.

Utilizatorii Site-ului declară că au vârsta peste 18 ani și au capacitatea legală de a încheia acorduri și de a lua decizii cu privire la utilizarea de jocuri și site-uri de jocuri, care pot afișa forme de reclamă. Utilizatorii site-ului web declară, de asemenea, că informațiile referitoare la locația curentă sunt întotdeauna adevărate și că utilizatorii site-ului web nu utilizează nicio metodă care ar putea schimba locația sau transfera traficul către alte jurisdicții.

Utilizatorul site-ului web va fi responsabil în ultimă instanță pentru a determina dacă jocurile de noroc pe Internet în jurisdicția sa sunt legale, precum și pentru verificarea oricăror alte cerințe legale aplicabile și pentru respectarea acestora.

Accesul și utilizarea site-ului dvs. sunt, de asemenea, guvernate de Politica de Confidențialitate, aflată pe site și care constituie o parte a acestor Termeni de utilizare.

Acești Termeni sunt obligatorii pentru Utilizatorii Site-ului, iar utilizarea Site-ului de către Utilizator înseamnă că Utilizatorul acceptă și se angajează să respecte acești Termeni.

Modificări ale Termenilor de utilizare

Data ultimei modificări: 19 octombrie 2021

Gamblorium poate modifica acești Termeni de utilizare din când în când. Gamblorium vă va anunța cu privire la orice modificare prin publicarea unei versiuni revizuite a acestor Termeni de utilizare. Dacă vă opuneți oricăror astfel de modificări, singurul dumneavoastră recurs va fi să opriți accesarea site-ului web. Accesul și utilizarea în continuare a site-ului web înseamnă recunoașterea acestor modificări și acordul de a fi legat de termenii și condițiile acestor modificări.

Conținutul Site-ului Web

Orice informație disponibilă pe site-ul web are doar scop informativ și nu va fi tratată în nicio circumstanță ca o consultare sau un sfat.

Site-ul web afișează în mod independent informații despre mărci, iar utilizatorii trebuie să decidă asupra mărcii cu care ar dori să se joace la propria discreție. Utilizatorii care optează pentru un anumit cazinou online direct de la Gamblorium nu sunt taxați de Site.

Site-urile de jocuri de noroc enumerate pe site-ul web sunt susceptibile de a-și schimba promoțiile, regulile și reglementările în mod regulat. Site-urile individuale de jocuri de noroc pot și deseori vor anula o promoție fără notificare prealabilă. Gamblorium vă recomandă să verificați regulile și restricțiile de pe site-ul web al mărcilor înainte de a juca pe acel site.

Site-ul, prezentând informații despre cazinourile online și direcționându-și vizitatorii către site-urile web ale cazinourilor, este recompensat cu comisioane de către operatorii de jocuri de noroc online. Astfel, dacă în cele din urmă decideți să faceți clic pe marcă pentru a citi despre aceasta, să accesați site-ul mărcii sau să faceți o depunere la acest brand, Gamblorium poate primi un comision.

În niciun caz nu veți fi taxat pentru revizuirea informațiilor furnizate pe site.

Termenii De Utilizare A Materialelor Disponibile Pe Site

Informațiile de pe site sunt furnizate „ca atare”. Site-ul web nu garantează, nici în mod expres, nici implicit, acuratețea oricăror materiale sau informații furnizate pe site sau adecvarea acestora pentru un anumit scop și declină în mod expres toate garanțiile, inclusiv, dar fără a se limita la, garanții de vandabilitate sau adecvare pentru un scop anume.

Materialul și linkurile către site-uri web și resurse ale terților care pot fi incluse pe acest site sunt furnizate doar în scop informativ.

Site-uri Web ale Terților

Site-ul web oferă link-uri către și/sau vă trimite către alte site-uri web și/sau resurse de internet asupra cărora nu avem control. Prin prezenta, luați la cunoștință și sunteți de acord că nu suntem responsabili pentru disponibilitatea unor astfel de site-uri web și/sau resurse ale unor terțe părți. În plus, nu susținem și nu suntem responsabili sau răspunzători pentru niciun termen și condiții, politici de confidențialitate, conținut, publicitate, servicii, produse și/sau alte materiale pe sau disponibile de pe astfel de site-uri web sau resurse ale terților sau pentru orice daune și/sau pierderi care decurg din acestea.

Vă recomandăm să citiți cu atenție toți termenii de utilizare a site-urilor web externe înainte de a participa la orice joc de noroc.

Drepturi De Proprietate Intelectuală Pe Site

Site-ul web poate conține materiale protejate prin drepturi de autor, mărci comerciale și alte materiale protejate legal, inclusiv, dar fără a se limita la, texte, fotografii, materiale video, grafică, muzică și înregistrări audio.

Utilizatorul site-ului web nu va avea dreptul să facă modificări, să publice, să transfere către terți, să participe la vânzare sau cesionare, să creeze produse derivate sau să utilizeze în alt mod, integral sau parțial, conținutul site-ului.

Cu excepția cazului în care legile privind drepturile de autor și drepturile conexe prevede altfel, niciun material descărcat de pe site nu poate fi copiat, distribuit, transferat către terți, publicat sau utilizat în alt mod în scopuri comerciale fără permisiunea scrisă a Administrației site-ului sau a altui proprietar legal al drepturile de proprietate intelectuală.

Dacă credeți că oricare dintre drepturile dvs. de proprietate intelectuală sunt încălcate într-un fel pe site, proprietarul sau un agent al proprietarului acestor drepturi ne poate contacta. O aplicație cu o declarație privind încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală trebuie să fie bine motivată și să conțină informații care să demonstreze disponibilitatea drepturilor legale asupra conținutului.

DISCLAIMER

ACEST SITE WEB, CONȚINUTUL SITE-ULUI ȘI SERVICIILE VOR FI FURNIZATE Așa cum SUNT, FĂRĂ NICIO DECLARAȚII EXPRESE, IMPLICITE, STATUTARE SAU ORICE ALTĂ DECLARAȚII, GARANȚII, GARANȚII SAU CONDIȚII. UTILIZATORII VOR UTILIZA SITE-UL WEB, CONȚINUTUL SĂU ȘI SERVICIILE PE PROPRIUL RISC.

SITE-UL RENUNȚĂ ÎN EXPRES ORICE DECLARAȚII, GARANȚII, GARANȚII ȘI CONDIȚII ÎN ORICE FORMA, EXPLICITĂ SAU IMPLICITĂ, PENTRU TOATE CONȚINUTUL SITE-ULUI ȘI SERVICIILE PLASATE ÎN ORICE MOMENT, INCLUSIV ORICE DECLARAȚII, DECLARAȚII, DECLARAȚII ȘI IMPLICITE VANTABILITATE, ADECVENȚA PENTRU UN ANUMIT SCOP, ABSENTĂ A ÎNCĂLCĂRII DREPTURILOR DE PROPRIETĂȚIE INTELECTUALĂ, PRECIZITATE, ACTUALITATEA LIVRĂRII INFORMAȚIILOR, COMPLETITUDINEA INFORMAȚIILOR, COMPATIBILITATE, RELEVANȚĂ, INTEGRABILITATE, SIGURANȚĂ, CONFIDENTIALITATE, PROPRIETITATE, LIBERTĂȚI DE UTILIZARE, PROPRIETITATE, CALITATE, PROPRIETITATE, CALITATE UTILIZAȚI, PREMI ȘI ORICE ALTE GARANȚII CARE POT APARE ÎN ORICE LEGILE APLICABILE.

ÎN MAI MULTĂ, ADMINISTRAȚIA SITE-ULUI DECLINĂ, DE ASEMENEA, ORICE DECLARAȚII, GARANȚII, GARANȚII ȘI CONDIȚII PRIVIND URMĂTOARELE:

ACCESUL LA SITE WEB, CONȚINUTUL ȘI SERVICIILE SĂU VA FI ÎNTOTDEAUNA NEÎNTRERUPRE ȘI FĂRĂ ERORI;
SITE-UL, CONȚINUTUL ȘI SERVICIILE SAU VOR RĂSPUNDE AȘTEPTĂRILE UTILIZATORULUI, NEVOIILE ȘI CERINȚELE LUI/EI SAU VA FUNCȚIONA FĂRĂ ÎNTRERUPARI ȘI ERORI;
REZULTATELE OBȚINUTE DATORITĂ UTILIZĂRII SITE-ULUI, CONȚINUTULUI ȘI SERVICIILOR SĂU, VOR FI EFICIENTE SAU DE FIABILITATE;
ORICE ERORI SAU DEFECTE A SITE-ULUI, CONȚINUTULUI ȘI SERVICIILOR ACESTORA VA FI CORECTATĂ DE ADMINISTRAȚIA SITE-ULUI;
SITE-UL, CONȚINUTUL ȘI SERVICIILE SĂU VOR FI PERMISE ÎN ORICE TARĂ SAU PE ORICE TERITORIU;
SITE-UL WEB, CONȚINUTUL ȘI SERVICIILE SĂU VOR FI FĂRITE DE VIRUSURI, PROGRAME SIMILARE RĂUȚIUNE SAU DISTRUCTIVE ȘI/SAU ORICE ALTE COMPONENTE RĂUȚIUNE;
SITE-UL, CONȚINUTUL ȘI SERVICIILE SA VOR FI COMPATIBILE FUNCȚIONAL CU HARDWARE-UL ȘI SOFTWARE-UL UTILIZATORULUI;

ORICE DOCUMENT REFERIT CU SITE-UL WEB, CONȚINUTUL ȘI SERVICIILE SĂU VOR FI DISPONIBIL ÎN ORICE MOMENT;
ADMINISTRAȚIA WEBSITE-ULUI VA CONTINUA SISTEMUL ORICE SERVICIU SAU FUNȚII PARTICULARE ALE SITE-ULUI WEBSITE ȘI CONȚINUTUL SĂU.

ORI DE CÂND ESTE IMPOSIBIL A SE APLICĂ ORICE REZERVARE SAU RENUNȚAREA RESPONSABILITĂȚII, TERMENUL DE VALABILITATE A TUTUROR DECLARAȚIILOR EXPRESE, IMPLICITE ȘI STATUTARE APLICABILE, GARANȚII, GARANȚII ȘI CONDIȚIILE VA FI LIMITAT PENTRU PERIOADA DE TREIZEI (30) DIN PRIMI. UTILIZAREA SITE-ULUI, A CONȚINUTULUI ȘI A SERVICIILOR SĂU DE CĂTRE UTILIZATOR, ȘI NU VA FI APLICABILĂ NICIO GARANȚIE DUPĂ EXPIRAREA ACESTEI PERIODE.

Limitări de Răspundere

Administrația site-ului, angajații, conducerea, partenerii, acționarii și agenții nu vor fi răspunzători pentru nicio greșeală sau încetarea funcționării site-ului, care a cauzat pierderea informațiilor comerciale, profit sau alte pierderi financiare în legătură cu orice pretenții, pierderi, petiții, acțiuni sau alte evenimente care decurg din aplicarea acestor Termeni și jurisdicția sa, inclusiv rezultate din navigarea pe site, utilizarea acestuia, accesul la oricare dintre fișierele sale sau părți ale acestora și, de asemenea, ca urmare a oricăror drepturi prevăzute de acestea, chiar dacă Administrația site-ului web a fost anunțată cu privire la astfel de pierderi potențiale, indiferent dacă un astfel de eveniment sau defecțiune a avut loc ca urmare a atacurilor împotriva proprietății intelectuale sau de altă natură, dacă s-a bazat pe vreo infracțiune, neglijență, încălcare a obligațiilor contractuale sau dacă a avut loc din cauza evenimente sau situații similare sau nu.

Utilizatorul nu poate să cedeze acești Termeni și/sau să transfere drepturile și obligațiile Utilizatorului în temeiul prezentei părți terțe, integral sau parțial.

În măsura permisă de legea aplicabilă, Gamblorium vă poate rezilia dreptul de a accesa site-ul web în orice moment în cazul în care un utilizator al site-ului web încalcă acești Termeni de utilizare și/sau este implicat într-o conduită necorespunzătoare în legătură cu site-ul web.