#StandWithUkraine

#StandWithUkraine - Suntem alături de oamenii din Ucraina. Rusia nu „doar” atacă poporul ucrainean. Acesta este un război împotriva valorilor democratice, a drepturilor omului și a păcii. Putem avea impact și putem ajuta cu donațiile noastre.

Donează Opțiune 1 Donează Opțiune 2
toavial

Bonus De Bun Venit

150% / 2000 RON / 50 RG

Cazinourile lunii
Aplicați T&C!
toavial

Bonus De Bun Venit

1000 RON / 50 RG

Cazinourile lunii
Aplicați T&C!

Dacă ar fi să numim cel mai iconic și reprezentativ joc pentru industria cazinoului, cu siguranță ruleta ar fi cel mai potrivit. Atât de ușor de recunoscut, ruleta este cu ușurință cel mai popular. Cu elementele ei simple, o bilă și o roată numerotată, ruleta a dictat destinele multor oameni. Însă acum, datorită tehnologiei avansate, ruleta poate fi doar la un click distanță. Din acest motiv, majoritatea platformelor populare de cazinouri au pregătit pentru jucătorii lor o gamă variată de rulete din care pot alege.

Lista Cazinouri Licențiate 2023 ?

SlotV 1
SlotV
3.0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
2 evaluări utilizatori
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Trustly
Visa
Recenzie completă
 • Metode diverse de depunere/retragere
 • Câștiguri impresionante
 • Program de loialitate
2000 RON + 50 RG
Aplicați T&C!
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Trustly
Visa
Mr Bit 2
Mr Bit
5.0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
16 evaluări utilizatori
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Trustly
Visa
Recenzie completă
 • Promoţii generoase
 • Retrageri crapide
 • Producători de TOP
2000 RON + 50 RG
Aplicați T&C!
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Trustly
Visa
Frank 3
Frank
5.0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
20 evaluări utilizatori
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Trustly
Visa
Recenzie completă
 • Metode de plată multiple
 • Echipa de suport pe chat live
 • Sistem de bonusare multiple
2000 RON + 50 RG
Aplicați T&C!
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Trustly
Visa
Admiral 4
Admiral
5.0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
7 evaluări utilizatori
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Visa
Recenzie completă
 • Nivel de securitate ridicat
 • Aplicație mobilă valabilă AppStore & Magazin Play
 • Ofertă completă de jocuri Novomatic
1000 RON + 50 RG
Aplicați T&C!
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Visa

Cele Mai Bune Rulete Online Pe Bani Reali

Ruleta nu este un joc complicat, însă este crucial să cunoașteți toate regulile sale, pentru a asigura câștigurile. Astăzi, dezvoltatorii aduc în joc numeroase variațiuni ale acestei rulete, pentru a satisface toate nevoile jucătorilor. Însă acest aspect implică o analiză mai amplă a acestui joc. Din acest motiv, acest articol vă va îndruma prin a alege cel mai bun joc de ruletă pentru dumneavoastră. De asemenea, acest articol vă oferă toate detaliile despre ruletă, pentru a vă construi experiența în jocul de ruletă.

Lucruri Pe Care Ar Trebui Să Le Știți Despre Ruleta Cu Bani Reali

Ca vechime, ruleta este un joc de casino care a fost creat în secolul al XVIII-lea. Ca aspect, este un joc pe o placă rectangulară, ce are o roată de care se ocupă un crupier. Această roată este umplută de diferite numere și simboluri, ele fiind cele care aduc banii în joc. Pentru a separa toate aceste semne, roata este împărțită până la 38 de segmente. De asemenea, un lucru important este faptul că fiecare slot de pe ruletă are și un corespondent pe masa de joc. Masa de joc are de asemenea un tabel cu numerele cuprinse între 1 și 36, aranjate pe 3 coloane, cu câte 12 numere. De asemenea, fiecare număr are și o culoare atribuită. Iar în capul tabelului, se află 2 cutii cu 0 (pentru majoritatea jocurilor de ruleta clasică) și 00 (pentru ruleta Americană), de culoare verde.

Ruleta este un joc popularizat pe tot globul, iar acest lucru înseamnă că vor fi și variante multiple. De bază este faptul că pariurile se pun cu ajutorul unor chipuri care poartă fiecare anumite valori. Acestea se pun, în funcție de cantitatea care se dorește a fi pariată, pe locația corespondentă de pe tablă a ruletei, acolo unde se presupune că se va opri bila. Crupierul învârte roata, bila se va opri, iar el va pune un marcaj pe tablă pe numărul norocos, și va fi înmâna câștigurile. Regulile unei rulete sunt, în esență, extrem de importante pentru orice jucător de cazino care dorește să experimenteze ruleta. Din acest motiv, este foarte important să cunoașteți termenii din acest joc.

Variații De Ruletă Cu Numerar Real Pe Site-urile De Cazinou Online

Așa cum a fost precizat, odată cu era tehnologizării, vă puteți bucura acum datorită platformelor de cazino online, de numeroase variații de ruletă. Iar ca jucător care dorește să aprofundeze acest subiect, o primă experimentare a fiecăreia este crucială. Următoarele 4 categorii sunt cele mai populare variante pe cazinourile online:

Ruleta Live
Această variantă de ruletă este specială, deoarece este filmată în direct, cu dealeri reali. Acest cadru profesionist este pregătit într-un studio cu echipamente adecvate, pentru a simula cât mai bine atmosfera dintr-un cazino real. De asemenea, un alt aspect important în Ruleta Live este faptul că puteți interacționa direct cu dealerul jocului, prin chat.
Ruleta, versiunea pe mobil și aplicație
Deși sunt multe cazinouri care au fost create special pentru utilizatorii de pe telefon, marile platforme de cazinouri online nu s-au lăsat mai prejos. Acestea, chiar dacă nu au aplicații dedicate, au creat versiuni web de mobil care permit jocul de ruletă. Însă nu numai că oferă toate facilitățile jocului, însă permit și ruleta pe bani reali, direct din browserul web. În acest fel, totul va fi accesibil direct pe site-ul lor web.
Ruleta pe mize mari
Dacă doriți să faceți parte dintr-un joc de ruletă cu pariuri pe sume mari, această variantă este perfectă pentru dumneavoastră. În acest joc, mizele și pariurile minime sunt mari față de celelalte variante, însă la final, și premiile sunt pe măsură.
Ruleta pe mize mici
Această variantă este una perfectă pentru începătorii în ruletă, care doresc să aprofundeze jocul de ruletă. Acest joc nu este unul cu mize sau câștiguri mari, însă vă va ajuta să învățați acest joc de cazino și să vă bucurați de el.

Cele Mai Populare Caracteristici Ale Ruletei

Înainte de a vă recomanda cele mai bune cazinouri cu ruleta online pe bani reali, este important să aveți niște criterii de selecție ale ruletei. Din acest motiv, mai departe vă vom prezenta o serie de caracteristici pe care să le urmăriți când alegeți ruleta cu bani reali.

 1. Siguranța în timpul jocului. Când vine vorba de site-uri de cazinouri online, cel mai important aspect al lor este siguranța clienților săi. Astfel, când doriți să încercați o ruletă nouă și atrăgătoare, este important să verificați ca site-ul să aibă toate licențele în conformitate cu legea.
 2. Interacțiunea cu jocul. Această caracteristică constă în interfața ruletei și cât de bine este realizată din punct de vedere al graficii. De la fluiditatea aplicației pe mobil și până la execuția graficii, această caracteristică poate definitiva experiența jocului de ruletă.
 3. Asigurarea de calitate, datorată platformei. De multe ori, găsim numeroase jocuri de ruletă pe site-uri mai puțin cunoscute. Iar acestea se dovedesc a fi platforme corupte care nu oferă jucătorilor acea experiență unică. Din acest motiv, un joc de ruletă pe o platformă populară de cazino vă va asigura toată distracția de care aveți nevoie.

Cei Mai Renumiți Dezvoltatori De Ruletă Cu Bani Reali

La fel ca și celelalte jocuri dintr-un cazino online, și jocurile de ruletă diferă în funcție de creatorul acestora. Fiecare vin cu câte un set de caracteristici diferite, însă cei mai îndrăgiți sunt următorii:

 • Playtech. Dacă doriți să încercați un joc de ruleta online pe bani, Playtech vă poate oferi o experiență unică și elegantă. Playtech aduce de asemenea o varietate mare de jocuri cu ruletă, fiecare având rotiri automate, numere calde sau reci, și statistici pentru pasionați.
 • Microgaming. Încă din 2004, Microgaming creează titluri de ruletă, oferind jucătorilor săi caracteristici surprinzătoare. Pe lângă cele 4 mari variații de ruletă, Microgaming aduce în joc rulete multiplayer sau cu mai multe roți.
 • NetEnt, o altă companie de renume, fiind cel mai vechi creator de jocuri de cazino online. Când vine vorba de rulete, NetEnt creează rulete prietenoase și foarte interactive.

Cele Mai Populare Rulete Online Din Toate Timpurile

Dintre toate tipurile de ruletă care există, jucătorii au desemnat de-a lungul timpului ruleta europeană ca fiind cea mai populară. Aceasta are binecunoscutul cadran clasic, cu numere până la 36, inclusiv 0, și buzunarul verde. Toate combinațiile pe care le poate forma sunt la vedere, iar RTP-ul acestei rulete este de 97.30%. La final, 2.70% din valoarea totală a pariurilor rămâne la cazino.

O altă variantă populară de ruleta online bani reali care se bucură de multă popularitate la nivel internațional este ruleta franceza. Aceasta nu are diferențe foarte mari față de cea europeană, însă toate noțiunile sunt scrise în franceză. Ea aduce mult mai multă aventură și entuziasm pentru jucători, cu Voisins du Zero și Tiers du Cylindre. Ruleta franceză poate garanta câștiguri mai mari, la fel ca En Prison.

Ce Este Un Procentaj De Plată?

Când vine vorba de parierea la ruletă, ea este separată în pariuri exterioare și pariuri interioare. Aceste două categorii reprezintă pozițiile de pariere care pot fi încercate pe tabel. Astfel, în funcție de poziția pariului, câștigul poate fi mare sau mic. Când vine vorba de procentajul de plată, acesta variază pe mai multe parieri.

Procentajul de plată este coeficientul de returnare al jucătorului, iar ca prescurtare se folosește RTP în această industrie. În general, RTP-ul pentru ruletă este de 97.30%, acest procentaj fiind o medie. Însă în amănunt, RTP-ul pentru Ruleta Europeană este de 97.30% pe split, iar cel pentru Ruleta Americană este 97.37% pe split.

Alegeți Între Ruleta Cu Miză Mică Sau Mare

Ruleta oferă tuturor jucătorilor multiple mize pentru toate variațiile de jocuri, pentru a mulțumi pe toată lumea. Însă la sfârșit, această decizi între o miză mare sau mică rămâne la dumneavoastră.

Pentru un jucător încă începător în arta jocului cu ruleta, o variație cu mize mici este ideală. Astfel puteți experimenta toate pozițiile de pariere ca la orice ruletă, însă pe mize mici care să nu vă strice experiența.

Dacă vă simțiți încrezător în dumneavoastră, nu mai este necesar să rămâneți pe ruletele cu miză mică. Iar dacă aveți toată experiența necesară, joaca si câștigă bani pe platforme cu rulete profesioniste și mize mari.

Cele Mai Bune Cazinouri Cu Rulete Online Pe Bani Reali Pe Care Nu Le Puteți Rata

toavial

Bonus De Bun Venit

150% / 2000 RON / 50 RG

Aplicați T&C!

toavial

Bonus De Bun Venit

150% / 2000 RON / 50 RG

Aplicați T&C!

Platformele de cazino din România oferă acum o varietate de jocuri ruleta pe bani pe care le puteți încerca și cu care vă puteți distra și chiar câștiga premii foarte mari. Dacă sunteți în căutarea unui bonus mare cu un depozit mic la început, Fortuna oferă aceste avantaje, plus cerințe de pariere de x 25. Dacă însă doriți un cazino din România care poate oferi un număr mare de rotiri gratis pentru nou-veniți, Vlad Cazino vine în ajutorul noilor membri cu un bonus generos și până la 200 de rotiri gratuite. De asemenea, o altă platformă populară în România, Winmasters, oferă și mai multe rotiri gratuite, de până la 300, însă pe un bonus maxim mai mic.

Cum Selectăm Și Evaluăm Cele Mai Bune Cazinouri Cu Ruletă

Dacă doriți să alegeți cea mai bună ofertă de cazino online pentru dumneavoastră,care poate contribui la succesul dumneavoastră, aceste aspecte, plus altele, trebuie urmărite:

 • Variațiile de ruletă. Dacă sunteți o persoană căreia îi place să experimenteze și nu suportă să rămână doar pe o singură variantă de ruletă, atunci o platformă cu multe variații este perfectă.
 • Bonusurile. Un site cazino online care oferă bonusuri constante și care răsplătește utilizatorii săi este întotdeauna o alegere perfectă.
 • Securitate. Când vine vorba de platforme de cazinouri online, securitatea este până la urmă cel mai important aspect. Un site acreditat și cu licențele la zi îți va asigura siguranța de care ai nevoie.

Securitate

Securitatea pe un cazino online înseamnă mai mult decât licențe pentru a funcționa ca afacere. Majoritatea acestor cazinouri solicită date personale de autentificare și de înregistrare, date precum cele din cardul de identitate. De asemenea, pentru a retrage banii câștigați în joc și pentru a încărca bani pentru alte jocuri, sunt de asemenea necesare alte date. Toate aceste acțiuni și activități pentru a vă juca ruleta pe un cazino online sunt importante pentru a asigura și platformei încredere către ei.

Bonus

Atunci când vă jucați ruleta și vedeți cum se învârte bila în acea roata, totul devine foarte captivant. Însă mai mult de atât, totul devine mai captivant cu ajutorul bonusurilor puse la dispoziție de către cazinouri. Majoritatea acestor site-uri preferă să ofere toate aceste avantaje utilizatorilor săi frecvenți, pentru a-i putea fideliza pe platformă. Pentru acest motiv, puteți găsi următoarele bonusuri pe site-urile lor:

 • Bonus de bun venit. Acesta este deja un aspect general pe care toți noii utilizatori îl pot folosi.
 • Bonus fără depozit. Bonusul acesta este ideal pentru oamenii care nu doresc să facă un prim depozit și vor doar să testeze platforma de cazino online.
 • Cashback. Cashback-ul este procentul pe care fiecare jucător îl primește de la cazino, dacă atinge un anumit număr de jocuri la ruletă pe acea platformă

Servicii Bancare Securizate

Toate site-urile de cazinouri online cu jocuri de ruletă oferă tuturor jucătorilor săi numeroase metode de plată din care pot alege. În funcție de cardul dumneavoastră, puteți să mergeți pe cea mai sigură variantă pentru a vă asigura contul bancar. De asemenea, aceeași metodă care se folosește pentru depozit, poate fi utilizată și la retragere. Însă cazinoul oferă posibilitatea tuturor jucătorilor săi să aleagă de asemenea metode diferite pentru fiecare tranzacție.

Versiune Mobilă

Un aspect important când vă jucați pe telefonul mobil este o versiune mobilă a site-ului sau o aplicație de mobil dedicată acelui cazino. Astfel, cu ajutorul unei versiuni mobile verificate și aprobate, puteți accesa foarte ușor jocul dumneavoastră preferat de oriunde. Bucurați-vă de toate beneficiile pe care le aveți pe desktop, acum pe dispozitivul dumneavoastră mai mic, pe care îl puteți lua oriunde. Cu versiunile mobile este acum mult mai ușor să vă verificați contul sau depozitele, câștigurile sau jocurile preferate.

Jucați Ruleta Cu Bani Reali În Diferite Țări

Fiecare țară din lume are diferite reglementări când vine vorba de cazinouri online. Din acest motiv, este indicat să vă documentați atunci când sunteți într-o țară diferită, dar doriți să jucați o sesiune de joc la ruletă. În acest articol am cuprins o listă cu câteva țări și reglementările lor, când vine vorba de ruletă:

 1. Regatul Unit. În Regatul Unit, toate jocurile de cazino sunt perfect legale, iar statul nu intervine în aceasta industrie. Însă, acesta a creat o autoritate a jocurilor de cazino pentru a ajuta utilizatorii și jucătorii să se înscrie pe platformele legale și licențiate.
 2. Canada. Cetățenii din Canada pot utiliza fără probleme site-urile de cazinouri online și se pot juca liniștiți, însă există anumite regularizări în fiecare 10 provincii și 3 teritorii. Toți oamenii pot încerca să se joace ruleta pe bani reali, însă aceștia trebuie să verifice regulile și legile acelei provincii, ca să se asigure că totul este în regulă.

Sfaturi Și Strategii De Bază Pentru A Câștiga La Ruletă

Multe site-uri pe internet oferă strategii ruletă online, însă este important să le cunoașteți pe toate, astfel încât la fiecare joc să o alegeți pe cea potrivită. De asemenea, mulți dintre jucătorii începători nu au habar de aceste strategii și de aceea riscă să piardă foarte ușor la început. Câteva dintre strategiile despre care puteți aprofunda sunt următoarele:

 1. Strategia Martingale, unde misiunea este de a crește pariurile după fiecare pierdere.
 2. Strategia Reverse Martingale, unde jucătorul ar trebui să dubleze pariul după fiecare câștig.

Joacă Ruleta Gratuit Vs. Bani Reali

Când doriți să aflați dacă merită sau nu să jucați pe bani reali, în primul rând ar trebui să puneți în balanță avantajele fiecărei alegeri. Când jucați o partidă de ruletă gratuit, aveți următoarele beneficii:

 • Puteți exersa diferite strategii, fără a pierde bani.
 • Puteți juca relaxat, fără a vă gândi la mize sau pariuri pe care trebuie să le puneți pe bani reali
 • Vă familiarizați cu formatul jocului de cazino și puteți învăța fără a investi bani în asta.

Însă când investiți banii dumneavoastră, totul intră într-un joc mult mai serios, din care puteți chiar ieși învingător.

Istoria Ruletei

Chiar dacă a fost un joc de cazino inventat în anii 1800, nu sunt foarte multe lucruri care se cunosc despre acest joc. Mulți experți cred că invenția îi aparține lui Blaise Pascal, care a introdus mașina cu mișcare continuă. Însă, dacă vorbim despre ruleta modernă, aceea a apărut prima oară la Paris, în 1796. Chiar și numele jocului, Roulette, vine din franceză, și înseamnă ‘roată mică’.

FAQ

❓ Din ce secol provine ruleta?
Ruleta provine din secolul al XVIII-lea, iar în Paris a fost creată ruleta modernă așa cum o cunoaștem noi astăzi. Datorită originii sale franceze, ea poartă și astăzi numele de roulette, adică ‘roată mică’.
❓ Câte numere sunt într-o roată a unei rulete?
Pentru versiunea de Ruletă Europeană, există numerele de la 1 la 36 pe roată, inclusiv poziția 0. Pentru versiunea Americană, roata prezintă numerele de la 1 la 37, inclusiv poziția 00 pentru o minge suplimentară.
❓ Se poate juca în România ruleta pe bani reali?
Da. în România se poate juca ruleta pe bani reali. Pe platformele de cazinouri din România, acestea prezintă atât ruletă pe bani, cât și ruleta gratuită, care vă permite să jucați și să exersați ruleta.
❓ Care este cea mai potrivită variație de ruletă pe cazinourile online?
În funcție de dorințele dumneavoastră, puteți încerca orice variație disponibilă pe internet, de la ruletă pe miză mare sau mică, până la ruleta live sau cea pe mobil.
❓ Care este cea mai bună strategie de jucat la ruletă?
Când începeți să jucați ruleta la un nivel constant, veți observa că există numeroase strategii pentru a câștiga, însă nu există nicio formulă secretă care va funcționa întotdeauna. În acest caz, trebuie să jucați și să exersați, pentru a știi ce strategie și când să o utilizați.
❓ Care sunt numerele cele mai nimerite la ruletă?
Cel mai des număr pe care aterizează bila de la ruletă este numărul 17.
❓ Care este diferența principală între Ruleta Europeană și Ruleta Americană?
Cea mai mare diferență între cele două tipuri de ruletă este faptul că Ruleta Americană are un buzunar de 00 în plus la roată. Astfel, toată ruleta este împărțită în mai multe cadrane.
❓ Care sunt cele mai utilizate strategii în jocul de Ruletă?
Una dintre cele mai utilizate strategii de joc la Ruletă este strategia Martingale, care necesită ca jucătorul să crească pariul după fiecare pierdere. O altă strategie populară este strategia Reverse Martingale, care presupune creșterea pariului, la fiecare rundă câștigată.
❓ Care sunt cele mai întâlnite bonusuri de ruletă pe cazinouri?
Cele mai întâlnite bonusuri pentru ruletă pe platformele de cazinouri online sutn bonusul de bun-venit, bonusul fără depozit și cashback-ul.
❓ Care sunt cele mai importante aspecte în alegerea unui cazino cu ruletă?
Cele mai importante aspecte sunt securitatea aplicației sau site-ului, bonusul sau bonusurile pe care le oferă cazinoul și serviciile bancare securizate, pentru retragere sau depunere.

author

Postat de: Ciprian Garbea
Redactor-șef

Jucătorii vor să acceseze site-uri de încredere, însă nu toate se pot ridica la nivelul aşteptărilor lor. De aceea, Ciprian redactorul şef se va asigura că fiecare informaţie legată de casinouri este reală, viabilă şi cât se poate de precisă.