#StandWithUkraine

#StandWithUkraine - Suntem alături de oamenii din Ucraina. Rusia nu „doar” atacă poporul ucrainean. Acesta este un război împotriva valorilor democratice, a drepturilor omului și a păcii. Putem avea impact și putem ajuta cu donațiile noastre.

Donează Opțiune 1 Donează Opțiune 2

Vă respectăm confidențialitatea și ne angajăm să vă protejăm datele personale. Această politică de confidențialitate vă va informa cu privire la modul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când vizitați site-ul nostru web („Site-ul”) (indiferent de unde vizitați) și vă va spune despre drepturile dumneavoastră de confidențialitate și despre modul în care legea vă protejează.

Orice informații care sunt colectate despre vizitatorii site-ului de către Gamblorium sunt denumite „Informații despre utilizator”.

Controlor

Gamblorium este controlorul și responsabil pentru funcționarea site-ului web.
Dacă aveți întrebări despre această politică de confidențialitate, inclusiv orice solicitări de a vă exercita drepturile legale, vă rugăm să ne trimiteți o solicitare prin e-mail [email protected]

Tipurile De Informații Despre Utilizator Pe Care Le Colectăm:

Putem colecta și prelucra categorii de date după cum urmează, însă această listă nu este exclusivă:

Date personale:

 • Informații de identificare personală (nume și prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, data nașterii) numai dacă alegeți să completați un formular „Contactați-ne”, aflat pe Site sau să ne trimiteți direct un e-mail;

Date non-personale:

 • Informații despre vizita dumneavoastră pe site-ul web, inclusiv, dar fără a se limita la, date de trafic, date despre locație, adresa IP, tipul și versiunea browserului, rezoluția ecranului, limba browserului, fusul orar, sistemul de operare, tipul de dispozitiv;
 • Informații demografice care indică vârsta, sexul și țara dvs.;
 • Informații din orice cercetare sau sondaj transmise de vizitatorii site-ului web în cadrul sondajelor (numai pe bază de voluntariat) pe diverse subiecte, inclusiv evenimente și experiențe, preferințe de consum media și cum ne putem îmbunătăți site-ul web;
 • Informații din conținutul mesajelor pe care le trimiteți prin oricare dintre formularele care pot fi completate de pe site, cum ar fi feedback-ul pe care îl scrieți;
 • Informații din postări publice, care reprezintă orice informație transmisă către noi pentru a fi afișată pe site-ul web, inclusiv orice comunicare/material pe care îl furnizați pentru a fi postat sau vă dați consimțământul pentru a fi postat într-o zonă vizibilă public a site-ului web, cum ar fi un comentariu sau un revizuire. Vă rugăm să recunoașteți și să înțelegeți că nu aveți așteptări de confidențialitate sau confidențialitate cu privire la conținutul pe care îl trimiteți prin intermediul site-ului web ca comentariu sau recenzie, indiferent dacă transmiterea dvs. include sau nu informații personale.

Gamblorium nu colectează și nu prelucrează date personale sensibile (de exemplu, numere de securitate socială, informații legate de origine rasială sau etnică, opinii politice, religie sau alte convingeri, sănătate, caracteristici biometrice sau genetice, antecedente penale sau apartenență la sindicat).

Informațiile Despre Utilizator pot fi Colectate:

 • Când ne furnizați informații prin completarea formularelor de pe site-ul web (adică înregistrarea pentru buletine informative și actualizări, abonarea la actualizările Gamblorium etc.);
 • Când completați sondaje pe care le folosim în scopuri de cercetare;
  Când decideți să ne adresați prin oricare dintre formularele „Contactați-ne” de pe site sau e-mail.

Această politică abordează doar ceea ce se întâmplă dacă vizitați site-ul web, iar această politică nu se aplică informațiilor colectate de Gamblorium offline sau prin orice alt mijloc sau orice terță parte, inclusiv prin orice aplicație sau conținut care poate fi conectat la sau poate fi accesibil din sau pe site-ul.

Scopul Procesării Datelor:

 • Prelucrăm informațiile despre utilizator în următoarele scopuri:
 • Pentru a răspunde la întrebarea/solicitarea dumneavoastră;
 • Pentru a îmbunătăți conținutul site-ului web și funcționarea acestuia;
 • Pentru a analiza informațiile pentru a îmbunătăți modul în care ne conducem afacerea și site-ul web în funcție de preferințele utilizatorului, pentru a oferi un serviciu și o experiență mai bună pentru utilizator;
 • Pentru a respecta obligațiile de reglementare (dacă există);
 • Pentru a vă oferi informații în cazul în care v-ați înscris la orice newsletter sau pentru a vă cere/primi feedback;
 • Din alte motive, în măsura permisă de lege.

Schimbare de scop

Vom folosi informațiile despre utilizator numai în scopurile pentru care le-am colectat, cu excepția cazului în care considerăm în mod rezonabil că trebuie să le folosim dintr-un alt motiv și că acest motiv este compatibil cu scopul inițial. Vă rugăm să rețineți că este posibil să procesăm informațiile despre utilizator fără știrea dvs. sau să vă consimțiți în situațiile limitate numai atunci când acest lucru este cerut sau permis de lege.

Acest site web poate include link-uri către site-uri web, pluginuri și aplicații ale terților. Făcând clic pe acele linkuri sau activarea acelor conexiuni poate permite terților să colecteze sau să partajeze informații despre utilizator. Nu controlăm aceste site-uri web ale terților și nu suntem responsabili pentru declarațiile lor de confidențialitate. Când părăsiți site-ul nostru web, vă încurajăm să citiți politica de confidențialitate a fiecărui site web pe care îl vizitați.

Comunicare de Marketing Direct

Vă vom trimite actualizări și știri doar în cazul în care v-ați dat acordul și v-ați furnizat detaliile în acest scop.
Puteți renunța oricând la e-mailurile de marketing direct făcând clic pe linkul „dezabonare” din e-mailul Gamblorium sau solicitându-ne să ne dezabonăm la: [email protected]

Reținerea Informațiilor Utilizatorului

Informațiile utilizator vor fi șterse:

 • odată ce nu mai este necesar pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost colectat;
 • odată ce solicitați ștergerea datelor dumneavoastră personale, dacă Gamblorium nu este obligat legal să păstreze aceste date.

Partajarea și Dezvăluirea Informațiilor Utilizatorului

Gamblorium poate partaja informațiile dvs. de utilizator cu terțe părți situate în Spațiul Economic European dacă 1) este cerut de lege; 2) pentru a permite funcționarea corectă a site-ului (în scopul deservirii site-ului, inclusiv furnizarea de servicii pentru clienți și asistență de marketing, efectuarea de analize de afaceri și vânzări, susținerea funcționalității site-ului, sondaje și alte caracteristici oferite prin intermediul site-ului); 3) în cazul în care există un alt interes legitim.

Deși este puțin probabil, în anumite situații ni se poate cere să furnizăm Informații despre utilizator ca răspuns la o hotărâre judecătorească sau o investigație guvernamentală. Putem dezvălui anumite informații despre utilizator atunci când considerăm că o astfel de eliberare este necesară în mod rezonabil pentru a aplica sau aplica Politica noastră de confidențialitate, pentru a respecta legile, acolo unde este cazul, sau pentru a proteja interesele și/sau siguranța Gamblorium. De asemenea, putem partaja Informații despre utilizator în cazul unei fuziuni, restructurare, reorganizare, dizolvare sau alte vânzări sau transferuri ale unora sau tuturor activelor Gamblorium, lichidări sau proceduri similare, acolo unde este cazul.

Temeiul legal pentru această prelucrare îl reprezintă interesele noastre legitime, și anume protecția și afirmarea drepturilor noastre legale și protecția corespunzătoare a afacerii noastre împotriva riscurilor.

În cazul în care Gamblorium împărtășește informații despre utilizator cu terțe părți, aceste terțe părți vor fi obligate să le folosească numai în scopurile pentru care le dezvăluim și în conformitate cu consimțământul pe care l-ați transmis cu privire la informațiile dvs. despre utilizator și aceste terțe părți. va fi ținut de obligațiile legate de prelucrarea Informațiilor utilizatorului de același nivel de protecție a datelor.

Informațiile despre utilizator vor fi partajate acelor angajați, agenți și furnizori terți doar pe baza necesității de a cunoaște și sub rezerva angajamentului de nedezvăluire.

Ne rezervăm dreptul, și prin prezenta ne autorizați în mod expres, de a partaja informațiile despre utilizator în cazurile enumerate mai sus.

Drepturile Legale ale Utilizatorilor Site-ului

Gamblorium dorește să se asigure că sunteți pe deplin conștient de toate drepturile dvs. de protecție a datelor. Fiecare Utilizator al Site-ului, care acceptă Termenii de Utilizare a Site-ului și această Politică de Confidențialitate, are dreptul la următoarele:

Dreptul de acces – Aveți dreptul de a solicita la Gamblorium copii ale informațiilor despre utilizator colectate de noi. Este posibil să vă percepem o mică taxă pentru acest serviciu.

Dreptul la rectificare – Aveți dreptul de a solicita ca Gamblorium să corecteze orice informații pe care le considerați inexacte. De asemenea, aveți dreptul de a solicita Gamblorium să completeze informațiile pe care le considerați incomplete.

Dreptul la ștergere – Aveți dreptul de a solicita ca Gamblorium să șteargă informațiile dvs. de utilizator, în anumite condiții.

Dreptul de a restricționa prelucrarea – Aveți dreptul de a solicita ca Gamblorium să restricționeze prelucrarea informațiilor dvs. de utilizator, în anumite condiții.

Dreptul de a vă opune prelucrării – aveți dreptul de a vă opune prelucrării de către Gamblorium a informațiilor dumneavoastră de utilizator, în anumite condiții.

Dreptul la portabilitatea datelor – Aveți dreptul de a solicita ca Gamblorium să transfere datele pe care le-am colectat către o altă organizație, sau direct către dumneavoastră, în anumite condiții.

Dacă faceți o cerere, avem o lună pentru a vă răspunde. Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: [email protected]

Gamblorium folosește serviciul de analiză web pentru a analiza și monitoriza activitatea de pe site. Analiza web utilizează module cookie, care sunt fișiere plasate pe hard disk-ul computerului dvs., urmărind modul în care vizitatorii folosesc site-ul web.

Am setat cookie-urile primare, care colectează informații precum preferința de limbă și informațiile de conectare și cookie-uri terțe, care sunt setate de analiza web și există în scopuri de marketing și publicitate.

Anumite informații despre utilizator sunt colectate prin activarea cookie-urilor, adică tipul de browser, tipul sistemului de operare, locația rețelei (domeniu), adresa IP (Internet Protocol) și alte informații similare, precum și date de referință care identifică paginile web pe care le-ați vizitat înainte și după vizitare. site-ul web și mișcarea și activitatea dumneavoastră în cadrul site-ului, cu toate acestea, nu există informații de identificare personală.

Gamblorium folosește informațiile agregate ale utilizatorului pentru a analiza și îmbunătăți designul, utilizarea și conținutul site-ului web.

Gamblorium poate folosi alte tehnologii, cum ar fi semnalizatoarele web și cookie-urile flash pentru a urmări eficiența și eficacitatea comunicărilor noastre și modul în care este utilizat site-ul web.

Site-ul web încorporează securitate pentru a vă permite să dezactivați/activați cookie-urile. Aveți posibilitatea de a accepta sau de a refuza cookie-urile modificând setările din browser. Cu toate acestea, este posibil să nu puteți utiliza toate caracteristicile interactive ale site-ului web dacă cookie-urile sunt dezactivate.

Cu excepția cazului în care ați ajustat setarea browserului astfel încât acesta să refuze cookie-urile, sistemul nostru va emite cookie-uri atunci când vă direcționați browserul către site-ul web.

Modificările Politicii de confidențialitate

Pentru a îmbunătăți serviciile pe care vi le putem oferi, Gamblorium poate alege să își extindă capacitățile de obținere a informațiilor despre utilizatori în viitor. Dacă modificăm această Politică de confidențialitate, vom actualiza „Data ultimei modificări” și astfel de modificări vor intra în vigoare la data postării.
Indiferent de orice modificări pe care le facem Politicii noastre de confidențialitate, vom folosi întotdeauna informațiile dvs. de utilizator în conformitate cu versiunea Politicii în vigoare la momentul în care ați furnizat informațiile, cu excepția cazului în care ne dați acordul expres pentru ca noi să facem altfel.

Ar trebui să revizuiți această Politică de confidențialitate în mod regulat pentru a vă asigura că sunteți la curent cu orice modificări aduse.
Dacă nu acceptați această politică de confidențialitate, ar trebui să încetați să utilizați site-ul web.