#StandWithUkraine

#StandWithUkraine - Suntem alături de oamenii din Ucraina. Rusia nu „doar” atacă poporul ucrainean. Acesta este un război împotriva valorilor democratice, a drepturilor omului și a păcii. Putem avea impact și putem ajuta cu donațiile noastre.

Donează Opțiune 1 Donează Opțiune 2
toavial

Bonus De Bun Venit

150% / 2000 RON / 50 RG

Cazinourile lunii
Aplicați T&C!
toavial

Bonus De Bun Venit

1000 RON / 50 RG

Cazinourile lunii
Aplicați T&C!

Faptul că Trustly se extinde rapid în toate sectoarele unde se desfăşoară tranzacţii financiare nu mai este de mult un secret. Această metodă suedeză de plată este una extrem de sigură şi foarte uşor de utilizat. Sunt 3 caracteristici de bază pe care şi clienţii Trustly România le apreciază, mai ales cei care sunt implicaţi în industria jocurilor de noroc.
Metoda Trustly cazino este una perfectă pentru jucătorii care îşi preţuiesc anonimatul şi care pot juca în acest fel în cazinouri care nu implică crearea unui cont de jucător. Să joci sub protecţia anonimatului şi să ştii că datele tale personale sunt în siguranţă este visul oricărui jucător şi această metodă reuşeşte să facă acest lucru la superlativ.
Chiar dacă în acest moment nu se poate vorbi despre acceptarea în totalitate a acestei metode financiare în toate cazinourile din România, există premize favorabile pentru viitor. Avantajele acestui instrument financiar nu trec neobservate în industria de iGaming, prin urmare suntem siguri că viitorul apropiat va aduce mult mai multe cazinouri Trustly în mediul online românesc, deși există cazinouri care o aprobă.

Cele Mai Bune Cazinouri Online Care Acceptă Trustly În 2023 ?

SlotV 1
SlotV
3.0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
2 evaluări utilizatori
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Trustly
Visa
Recenzie completă
 • Metode diverse de depunere/retragere
 • Câștiguri impresionante
 • Program de loialitate
2000 RON + 50 RG
Aplicați T&C!
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Trustly
Visa
Mr Bit 2
Mr Bit
5.0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
16 evaluări utilizatori
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Trustly
Visa
Recenzie completă
 • Promoţii generoase
 • Retrageri crapide
 • Producători de TOP
2000 RON + 50 RG
Aplicați T&C!
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Trustly
Visa
Frank 3
Frank
5.0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
20 evaluări utilizatori
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Trustly
Visa
Recenzie completă
 • Metode de plată multiple
 • Echipa de suport pe chat live
 • Sistem de bonusare multiple
2000 RON + 50 RG
Aplicați T&C!
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Trustly
Visa


Ce Este Trustly Şi Cum Funcţionează?

Trustly a luat naştere în anul 2008 în Suedia şi iniţial purta denumirea de Glue Finance. Scopul primordial a fost oferirea oportunităţii de a face plăţi online fără ajutorul unor aplicaţii suplimentare şi popularitatea de care se bucură în prezent confirmă reuşita acestei idei.

Pentru ca Trustly să se poată folosi este necesar doar un cont la banca preferată şi bifarea acestei metode în lista de instrumente financiare acceptate din cazinoul selectat. Cele mai bune cazinouri Trustly oferă această metodă, aşa că jucătorii nu vor trebui decât să le identifice şi să îşi creeze un cont valid de jucător.

Metoda ca atare se supune Aurorității Financiare Suedeze, una dintre cele mai reputate agenţii financiare la nivel global pe pieţele financiare moderne. Se explică în acest fel utilizarea sa de către nu mai puţin de 6000 de companii, printre care se numără şi reputatele Alibaba, Facebook, Dell sau eBay.

Cum Se Face Un Depozit În Cazinou Online Cu Trustly

Când se selectează cel mai bun cazino Trustly de către jucătorii, aceştia ştiu că urmează să petreacă doar câteva clipe cu efectuarea unui depozit online. Sunt numai 4 paşi care trebuie făcuţi în acest scop, paşi la capătul cărora jucătorii au disponibil în cont suma dorită:

Primul
Se alege metoda Trustly din meniul platformei
Al doilea
Se completează detaliile bancare cerute
Al treilea
Se confirmă informaţiile şi se introduce suma dorită pentru joc
Al patrulea
Aproape instantaneu suma se debitează în contul jucătorului

Cum Să Retrageţi Bani Din Cazinoul Online Cu Trustly

Strategia unui cazino online în materie de plăţi implică declararea de către jucători a aceeaşi metode de depunere cât şi de retragere. Este stabilit încă de la început instrumentul financiar care realizează ambele operaţiuni, în aşa fel încât să se elimine eventuale sincope în efectuarea plăţilor.

Retragerile dintr-un cazino Trustly sunt posibile, însă va trebui să se respecte limita maximă impusă de cazino. În funcţie de suma retrasă, perioada de timp afectată finalizării cererii poate dura de la câteva ore până la câteva zile, în funcţie de banca titularului de cont.

Este important să se reţină faptul că banii nu se depozitează pe Trustly, ci doar tranzitează această metodă de plată. În final, contul personal al jucătorului de la banca agreată de acesta este ţinta retragerii şi se garantează că suma va ajunge în siguranţă în contul acestuia.

De Ce Să Alegeţi Cazinourile Online Care Folosesc Trustly

toavial

Bonus De Bun Venit

1000 RON / 50 RG

Aplicați T&C!
Alegerea experților

Există cu siguranţă un număr foarte mare de Trustly online cazinouri unde jucătorii să poată accesa jocurile preferate şi să se bucure de o experienţă de joc memorabilă. Alegerea acestei metode de plată îndeplineşte aceste obiective mai ales prin cele 5 avantaje majore pe care online cazino Trustly le oferă:

 1. Siguranţă şi securitate în joc, prin protejarea datelor financiare ale jucătorilor prin 2 filtre, cea a metodei în sine cât şi prin cea oferită de banca folosită la tranzacţionare
 2. Depozite şi retrageri instantanee, în funcţie de limitele minime şi maxime impuse de metoda. Depunerile se realizează instantaneu, retragerile putând dura până la un maxim de 2 zile lucrătoare
 3. Metoda este prietenoasă cu dispozitivele mobile, deci jucătorii pot apela la diverse dispozitive şi sisteme de operare, de unde se remarcă în special telefoanele mobile
 4. Lipsa de taxe pentru folosirea metodei, însă este posibil ca banca jucătorului să perceapă comisioane pentru retragerile şi depunerile de numerar efectuate cu această metodă

Avantajele Şi Dezavantajele Site-urilor De Cazino Trustly

Aşa cum se poate observa, folosirea metodei Trustly online cazino aduce câteva avantaje considerabile jucătorilor. Şi totuşi, metoda nu este una perfectă şi aduce şi câteva inconveniente, care este posibil să nu placă atât de mult jucătorilor.

Tocmai de aceea echipa Gamblorium s-a decis să aducă la cunoştinţă jucătorilor din cazinouri Trustly România atât părţile bune cât şi pe cele mai puţin bune pe care acest instrument financiar le aduce:

AvantajeDezavantaje
Depozite şi retrageri de numerar instantMetoda nu este acceptată în toate cazinourile
Siguranţa şi securitate a datelor financiareEste necesar un cont bancar valid
Metoda este aprobată de Autoritatea Financiară SuedezăExistă posibilitatea taxării suplimentare

Cazinouri România Care Acceptă Trustly

Cazinourile româneşti sunt într-o continuă dezvoltare şi deschise mai ales la tot ceea ce înseamnă inovaţie. Metode de plată moderne se întâlnesc în majoritatea dintre ele, astfel încât se poate vorbi astăzi despre top Trustly cazino şi în România.

NetBet şi 888cazino sunt deocamdată platformele online care au îmbrăţişat această metodă de plată şi care o oferă ca alternativă jucătorilor lor. Cu siguranţă că exemplul lor va fi urmat şi de celelalte platforme din ţară, aşa încât jucătorii să aibă la îndemână mai multe opţiuni.

Cele Mai Bune Sloturi Trustly Din Toate Timpurile

În materie de sloturi Trustly, Microgaming şi NetEnt conduc detaşat în acest top. Microgaming se face remarcat prin slotul Immortal Romance, un joc special unde tema vampirilor este adusă la rang de cinste. Tema, simbolurile, funcţiile speciale şi un RTP de 96,86% face din acest slot Trustly unul care conduce la capitolul popularitate. Îl urmează Gonzo’s Quest, unde tema civilizaţiei aztece primează şi pe care producătorul NetEnt l-a înzestrat cu un RTP de 95,97%. Cum şi producţia de sloturi este într-o dinamică alertă, este chiar indicat să se caute sloturile Trustly apărute de curând în oferta cazinourilor online dn ţară. Modul de joc excepțional care vine cu ele, merită interesul jucătorilor.

Cele Mai Bune Alternative De Cazino Trustly

În cazul în care jucătorul nu dispune de un cont bancar pe care să îl folosească pentru alimentarea Trustly, sunt disponibile câteva variante acceptate de către cazinourile din ţară. Una dintre acestea se constituie în cardurile preplătite de tip PaysafeCard, care nu implică nici un cont bancar.

Pur şi simplu se cumpără o valoare pe care metoda o oferă şi se injectează ulterior în contul de jucător. Pentru jucătorii tradiţionalişti, rămâne încă în vigoare apelarea la cardurile de debit, unde nume precum Visa şi Mastercard rămân cele mai populare.

Cum Evaluăm Şi Examinăm Metodele Bancare

O metodă inspirată este aceea de a consulta forumurile de jucători, unde aceştia schimbă constant impresii şi realităţi despre cazinourile unde aleg să joace. Printre cele mai prezente astfel de conversaţii se regăseşte şi partea care implică metodele financiare.

În acest mod se poate evalua de către oricare jucător dacă metoda aleasă poate ridica probleme şi care este natura acestora. Totuşi, cea mai bună evaluare a unei metode bancare trebuie să treacă prin experienţa jucătorului. În orice caz, o metodă bună de tranzacţionare financiară la un cazino online trebuie să îndeplinească 3 condiţii importante:

 1. Să ofere siguranţa datelor personale şi mai ales a celor bancare
 2. Să fie uşor de folosit
 3. Reperele de timp aferente tranzacţiilor să fie cât mai mici

Dacă aceste 3 condiţii sunt îndeplinite de un instrument financiar, se poate trage concluzia pertinentă că metoda aleasă merită încrederea jucătorului.

Opinia expertului

Este foarte clar că metoda Trustly se adresează mai ales jucătorilor cărora nu le este teamă de modernism. În afară de modernitatea incontestabilă pe care Trustly o aduce ca şi instrument financiar, metoda asigură securitatea deplină de care jucătorul are nevoie.
În final, să joci relaxat ştiind că tot ceea ce ţine de datele tale bancare este securizat 100% nu poate decât să îmbunătăţească experienţa de joc proprie. Asta face Trustly şi dacă se adăugă şi tipii scurţi de tranzacţionare, concluzia este una singură: Merită să fie preferata ta!


FAQ

Cine este compania care a creat Trustly?
Anul 2008 este anul de debut al acestui instrument financiar online. Compania responsabilă de crearea acestei metode se numeşte Paysafecard Wertkarten Gmbh şi este fondată în anul 2000, în Suedia.
Ce este Trustly?
Trustly este o metodă de plată online care se poate folosi în toate tranzacţiile din spaţiul virtual, deci şi în cazinourile online de pretutindeni. Se elimină în acest fel orice alte aplicaţii suplimentare şi se diminuează timpii de tranzacţionare.
Care este depozitul minim acceptat prin Trustly?
Pentru ţările din spaţiul european, valoarea minimă admisă care implică folosirea Trustly este stabilIita la 10 EURO sau echivalentul acesteia în RON. Depozitul se face aproape instant, astfel încât jucătorii să poată trece imediat la joc.
Trustly se poate folosi în toate cazinourile online?
Nu, numai în cazinourile care o acceptă ca şi metoda de plată şi care se regăseşte în lista de instrumente financiare publicată pe pagina de start acestora.
Cât de repede se pot face retrageri cu ajutorul Trustly?
Timpii de retragere depind de fiecare cazino în parte însă în general, este nevoie de la 1 la 2 zile pentru finalizarea unei tranzacţii financiare care foloseşte Trustly.

author

Postat de: Ciprian Garbea
Redactor-șef

Jucătorii vor să acceseze site-uri de încredere, însă nu toate se pot ridica la nivelul aşteptărilor lor. De aceea, Ciprian redactorul şef se va asigura că fiecare informaţie legată de casinouri este reală, viabilă şi cât se poate de precisă.