#StandWithUkraine

#StandWithUkraine - Suntem alături de oamenii din Ucraina. Rusia nu „doar” atacă poporul ucrainean. Acesta este un război împotriva valorilor democratice, a drepturilor omului și a păcii. Putem avea impact și putem ajuta cu donațiile noastre.

Donează Opțiune 1 Donează Opțiune 2
toavial

Bonus De Bun Venit

150% / 2000 RON / 50 RG

Cazinourile lunii
Aplicați T&C!
toavial

Bonus De Bun Venit

1000 RON / 50 RG

Cazinourile lunii
Aplicați T&C!

În industria de cazinouri online, nu numai în România, dar și internațional, securitatea datelor fiecărui utilizator este cea mai importantă. În special, accentul se pune pe datele surselor finanțelor jucătorului și transparența fiecărui joc de pe platformă. Pentru situația a doua, acest lucru se poate verifica ușor prin consultarea licențelor și autorizațiilor de funcționare pe care le prezintă cazinoul.

Pentru prima situație însă, există mai multe soluții care pot fi dezbătute. În prezent însă, un lucru este cert. Depunerile sau retragerile efectuate prin intermediul unui portofel electronic sunt cu siguranță cele mai sigure pentru un jucător. Din acest motiv, un portofel electronic popular și îndrăgit la nivel internațional este Neteller.

În acest articol, vă vom prezenta în ce constă un astfel de serviciu cu portofel electronic pentru plățile pe cazinourile online. De asemenea, vă vom oferi în detaliu beneficii, dezavantaje și multe alte specificații pe care le deține Neteller. Această analiză vine în ajutorul oamenilor care sunt începători pe platformele de cazinouri și nu se pot hotărî. Știm că decizia unei metode poate fi complicată, însă cu ajutorul acestui articol, sperăm să luați în final decizia cea mai bună.

Cele Mai Bune Cazinouri Online Care Acceptă Neteller 2023 ?

SlotV 1
SlotV
3.0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
2 evaluări utilizatori
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Trustly
Visa
Recenzie completă
 • Metode diverse de depunere/retragere
 • Câștiguri impresionante
 • Program de loialitate
2000 RON + 50 RG
Aplicați T&C!
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Trustly
Visa
Mr Bit 2
Mr Bit
5.0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
16 evaluări utilizatori
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Trustly
Visa
Recenzie completă
 • Promoţii generoase
 • Retrageri crapide
 • Producători de TOP
2000 RON + 50 RG
Aplicați T&C!
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Trustly
Visa
Frank 3
Frank
5.0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
20 evaluări utilizatori
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Trustly
Visa
Recenzie completă
 • Metode de plată multiple
 • Echipa de suport pe chat live
 • Sistem de bonusare multiple
2000 RON + 50 RG
Aplicați T&C!
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Trustly
Visa
Admiral 4
Admiral
5.0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
7 evaluări utilizatori
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Visa
Recenzie completă
 • Nivel de securitate ridicat
 • Aplicație mobilă valabilă AppStore & Magazin Play
 • Ofertă completă de jocuri Novomatic
1000 RON + 50 RG
Aplicați T&C!
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Visa

Ce Este Neteller Și Cum Funcționează?

Neteller va fi o opțiune de plată des utilizată de români. Această presupunere este bazată pe faptul că la nivel internațional, Neteller este printre cele mai folosite metode de tranzacționare. În cazul lui Neteller, aceasta este promovată și recomandată de toate platformele acreditate de către ONJN. Acest lucru garantează securitatea acelui site, fără a ridica suspiciuni. Acelea sunt de asemenea și cele mai populare platforme din România, iar standardul de calitate este întotdeauna ridicat.

De peste 20 de ani, compania Neteller a reușit să ofere tuturor oamenilor, de la persoane fizice la persoane juridice, servicii de transfer al banilor. Neteller a furnizat, încă din 1991, de la fondarea sa, servicii simple și rapide tuturor cetățenilor. Aceasta a apărut cu numele de Paysafe Group Limited în Canada, fiind înființată de Stephen Lawrence și John Lefebre. În ultimii ani, Neteller a reușit să permită anual transferuri în valoare de miliarde de dolari. Astăzi, sub tutela grupului Paysafe Financiale Services Limited, Neteller operează în peste 200 de țări, cu acreditare acordată de Financial Conduct Authority.

Această companie a crescut și sa extins din dorința de a oferi oamenilor pasionați de jocuri de cazino servicii de neteller cazino de cea mai înaltă calitate. Iar acum, cu un departament dedicat relațiilor cu clienții, reușește să transmită mereu standardul înalt de calitate peste tot în lume.

Cum Se Face Un Depozit În Cazinou Online Cu Neteller

Cele mai populare cazinouri neteller romania oferă la momentul actual pe lângă promoții și bonusuri uimitoare, și o gamă de jocuri foarte mare. De asemenea, platformele pe care găsiți serviciul Netter sunt spectaculos de ingenioase și intuitive, fără a vă plictisi vreodată. Chiar dacă sunteți un jucător de cazinouri neteller cazino cu pretenții, pe aceste site-uri veți avea distracția asigurată. Echipele de dezvoltatori au făcut tot posibilul pentru a vă asigura, nu doar o cantitate suficientă, dar și o calitate excelentă.

Pentru a putea utiliza neteller pe platformele de cazinouri, un prim pas este de a vă face un cont pe platforma Neteller. Acest lucru este rapid și ușor, deoarece tot ce aveți de făcut este de a completa și trimite formularul de înregistrare. Ulterior, tot ce mai aveți de făcut este să confirmați contul. Pentru a face ulterior o primă depunere pe un neteller online cazino, trebuie să urmați acești pași:

Primul
Accesați site-ul cazinoului online și deschideți un nou cont de jucător. Dacă aveți deja un cont pe acea platformă, asigurați-vă că este un cont activ.
Al doilea
Apăsați pe login și apoi accesați secțiunea de depuneri.
Al treilea
Din secțiunea de depuneri, alegeți ca metodă de plată serviciul Neteller.
Al patrulea
Introduceți suma de pe care doriți să o depuneți, verificând să fie minim sau mai mare decât limita cea mică de depunere.
Al cincilea
Confirmați tranzacția prin Neteller și veți observa ulterior banii deja intrați în contul dumneavoastră.

Desigur, pentru a urma toți acești pași și a efectua tranzacția cu ajutorul Neteller, trebuie să vă asigurați că ați ales un cazino online partener cu Neteller. Dacă nu știți cum găsiți ușor aceste cazinouri, în următoarele capitole vă prezentăm o listă cu cele mai populare cazinourii cu acest serviciu.

Cum Să Retrageți Bani Din Cazinoul Online Cu Neteller

Când vine vorba de retragerea câștigurilor, stați fără griji. Neteller, fiind un serviciu de portofel electronic, asigură din start nu numai depuneri, dar și retrageri online instante. În România, Neteller este varianta preferată pentru aceste operațiuni. În primul rând, aveți securitatea datelor când vine vorba de procese cu finanțele dumneavoastră. Iar când vine vorba de retragerea unui câștig fabulos, tot ce aveți de făcut este să urmați acești pași simpli:

Primul
Intrați în contul dumneavoastră și alegeți din submeniul plăți metoda Neteller.
Al doilea
Introduceți suma exactă pe care doriți să o retrageți în portofelul electronic.
Al treilea
Aprobați operațiunea, iar în doar câteva secunde, banii vor fi transferați.

În cazul în care retragerea nu este aprobată, trebuie să știți că există 2 variante pentru această situație. Prima ar fi raptul că dacă nu ați făcut întâi o depunere, contul de Neteller nu a fost verificat până la capăt. Apoi, cazul al doilea ar fi cel în care nu ați făcut validarea completă a contului, cu toate datele necesare. Așa că, înainte de orice retragere, fiți sigur că îndepliniți aceste 2 condiții.

De Ce Să Alegeți Cazinourile Online Care Folosesc Neteller

Echipa noastră a analizat pentru dumneavoastră cele mai bune platforme de neteller online cazino, pentru a vă prezenta o analiză obiectivă a serviciului. Cel mai convingător motiv de care dispune Neteller este faptul că metoda de portofel electronic este acreditată și licențiată de stat. Din acest motiv, astfel de procese financiare, cu sume mari de bani, vor fi făcute în siguranță de către dumneavoastră. De asemenea, un alt aspect care stă la baza siguranței oferite de Neteller este criptarea datelor este de tip SSL.

Cazinouri Neteller la Nivel Mondial

Cazinourile online sunt supuse legislației fiecărei țări în parte, sub care ele și firmele lor partenere trebuie să funcționeze. Fie că vă aflați în Marea Britanie sau în Suedia, trebuie să luați în calcul faptul că serviciul ar putea fi indisponibil. În continuare, vă oferim o listă cu situația cazinourilor la nivel mondial și ce reglementări ar avea:

 • Regatul Unit. În Regatul Unit, toți jucătorii pot beneficia de acest serviciu, din fericire. Această țară oferă posibilitatea tuturor jucătorilor de cazino online să se distreze cu diverse jocuri pe platformele dedicate. Acest motiv se datorează faptului că statul Regatului Unit regularizează această industrie și nu permite funcționarea site-urilor ilegale. Astfel, serviciul Neteller este nu numai valabil dar și preferat de către toți jucătorii.
 • Germania. În Germania, lucrurile stau puțin diferit. Această țară are legislații diferite în funcție de regiune, astfel încât trebuie să verificați de fiecare dată locația dumneavoastră permite asta. Spre deosebire de alte Țări, Germania nu este la fel de prietenoasă cu cazinourile online.
 • Finlanda. Spre deosebire de Germania, Finlanda este o adevărată țară a libertăților. Astfel, legislația din Finlanda permite oricărui jucător de cazinouri să aleagă Neteller ca metodă favorită de plată.

Avantajele Și Dezavantajele Site-urilor De Cazinou Neteller

Când vine vorba de avantaje în cadrul serviciului de Neteller România, avem următoarele:

AvantajeDezavantaje
Nu numai depozite instante, dar și retrageri la fel de rapide. Fiind un portofel electronic, Neteller permite ca aceste tranzacții să fie făcute instantaneu. Odată ce a fost aprobat și verificat ca metodă de plată preferată, ea va fi aliatul perfect. Pentru jucătorii care nu vor să piardă timpul, Neteller este aici pentru a-i ajuta.Nu numai depozite instante, dar și retrageri la fel de rapide. Fiind un portofel electronic, Neteller permite ca aceste tranzacții să fie făcute instantaneu. Odată ce a fost aprobat și verificat ca metodă de plată preferată, ea va fi aliatul perfect. Pentru jucătorii care nu vor să piardă timpul, Neteller este aici pentru a-i ajuta.
Anumite cazinouri online nu permit retragerea cu NetelleSecuritatea pe primul loc. Știm cât de importantă este securitatea datelor pe platformele de cazino online, așa că dorim să accentuăm acest aspect. Când vine vorba de protecție a datelor, nimic nu mai contează. Neteller se intitulează deja cel mai sigur portofel pe care îl puteți găsi la ora actuală pe piață. Astfel, banii dumneavoastră sunt bine.
Condiții premium pentru clienții VIP. Dacă sunt utilizatori care folosesc frecvent aceste servicii, stați liniștit. Neteller oferă pentru aceștia bonusuri și premii, pe care le pot utiliza ulterior în următoarele lor jocuri.

Cazinouri România Care Acceptă Neteller

Neteller este un campion internațional când vine vorba de plăți, transferuri sau retrageri cu bani din orice locație. Astăzi, o mare parte din viață o petrecem în fața telefonului, iar din acest motiv și cazinoul face parte din smartphone. Ca să nu folosiți câte un cont pentru fiecare dispozitiv, vă oferim o listă cu cazinourile care acoperă acest serviciu pe mobil:

 • Winmasters. Acest cazino online permite o gamă imensă de peste 500 de sloturi de mobil, 11 rulete și 11 jocuri de blackjack.
 • Fortuna. Fortuna este un alt cazino popular în România, care vine cu un bonus de bun venit și un număr de 420 sloturi, 7 rulete și 5 blackjack.
 • NetBet. De asemenea, NetBet vine și cu rotiri gratuite, în afară de bonusul de bun venit. NetBet câștigă detașat la oferta de sloturi pentru mobil, aducând nu mai mult de 864 pentru jucători.
 • Winbet. Fiind un cazino online faimos pentru bonusurile sale, acest cazino oferă de asemenea și 203 sloturi mobile, 2 rulete și 3 jocuri blackjack.

De asemenea, aceste aplicații de mobil ale cazinourilor online nu mai prevăd o instalare în plus a vreunei alte aplicații pentru Neteller. Aceasta vine inserată în cea de cazino online, pentru o accesare ușoară.

Cele Mai Bune Sloturi Neteller Din Toate Timpurile

toavial

Bonus De Bun Venit

1000 RON / 50 RG

Aplicați T&C!
Alegerea experților

Cazinourile în variantă mobilă oferă deja nenumărate variante pentru o sesiune distractivă de sloturi. Iar când accesați varianta web de pc, veți descoperi un tărâm nemărginit cu variante incredibile de sloturi. Iar acum beneficiind de un portofel electronic precum Neteller, tot ce mai rămâne de făcut este să urcați primul depozit instant. Ulterior, puteți descoperi cele mai bune sloturi sau le puteți juca din nou, pentru distracție:

 1. Sizzling Hot. În universul sloturilor, acest joc a devenit de mult clasic, dar el va rămâne pentru mulți un favorit, astfel făcându-l un joc nemuritor.
 2. Burning Hot. Acesta este un alt titlu cunoscut în lumea sloturilor, dar care poate aduce câștiguri cu adevărat fabuloase.
 3. Shining Crown. Știm că sunt mulți fani ai coroanei regale printre jucătorii de sloturi. Acest joc are un loc special alături de celelalte, datorită graficii spectaculoase și premiilor la fel de interesante.

Cele Mai Bune Alternative De Cazino Neteller

Dacă sunteți în căutarea unei alternative la portofelul electronic Neteller, mai jos aveți câteva titluri de servicii.

Skrill. Precum Neteller, Skrill oferă servicii de transfer, plăți sau tranzacții online, pavând la dispoziție un astfel de portofel. Fiind o companie la fel de veche pe piață, a știut, la fel ca Neteller, să-și facă simțită prezența. Astfel, Skrill aduce utilizatorilor săi servicii cu o securitate sporită.

Paysafecard. Această metodă este pentru utilizatorii care nu consideră suficient de sigură soluția cu portofelul, aceasta este alegerea ideală. Paysafecard constă într-un voucher valoric, care prezintă un PIN unic.

Cum Evaluăm Și Examinăm Metodele Bancare

Pentru a evalua cât mai corect pentru dumneavoastră metodele bancare de plată, trebuie să puneți în valoare ce avantaje doriți să aveți și ce dezavantaje nu v-ați dori să aveți. Astfel veți reuși să obțineți rezultatul care să vă dea răspunsul final. Dacă doriți să vi se garanteze siguranța în spațiul digital, Neteller este o variantă care v-ar satisface. Aceasta vă asigură siguranță. și nu numai atât, dacă o alegeți ca e metoda principală de plată.

Opinia Expertului + Sfaturi

În final, opinia experților este să alegeți Neteller pentru o calitate înaltă pentru serviciile de plăți online. Știm că timpul petrecut pe platformele de cazinouri online poate fi uneori destul de scurt. Și din acest motiv, e inutil să alegeți o platformă de plată care v-ar fura și din acel timp. De aceea, sfatul nostru este utilizarea unei astfel de metode de plată, pentru o experiență plăcută pe platformele online de cazinouri.


FAQ

Ce servicii oferă Neteller pentru utilizatorii de cazino online?
Neteller oferă servicii de depuneri și retrageri online, prin sistemul de portofel electronic securizat.
Când a fost fondată compania Neteller?
Compania a fost înființată în 1991, cu numele numele de Paysafe Group Limited în Canada, de către Stephen Lawrence și John Lefebre.
Care sunt cele mai populare cazinouri mobile care acceptă tranzacții cu Neteller?
Cele mai populare aplicații sau platforme web de mobil care acceptă tranzacții Neteller sunt Winmasters cazino, Fortuna cazino și NetBet cazino.
Care sunt cele mai cunoscute cazinouri care oferă serviciul Neteller?
Cele mai cunoscute cazinouri care oferă Neteller ca serviciu sunt 888 cazino, Admiral cazino, Fortuna cazino și NetBet cazino.
În ce țări din Europa se poate beneficia de Neteller pe cazinourile online?
În Europa, puteți beneficia de serviciile Neteller în Regatul Unit, Germania, Suedia, Finlanda, Danemarca și multe altele.

author

Postat de: Ciprian Garbea
Redactor-șef

Jucătorii vor să acceseze site-uri de încredere, însă nu toate se pot ridica la nivelul aşteptărilor lor. De aceea, Ciprian redactorul şef se va asigura că fiecare informaţie legată de casinouri este reală, viabilă şi cât se poate de precisă.