#StandWithUkraine

#StandWithUkraine - Suntem alături de oamenii din Ucraina. Rusia nu „doar” atacă poporul ucrainean. Acesta este un război împotriva valorilor democratice, a drepturilor omului și a păcii. Putem avea impact și putem ajuta cu donațiile noastre.

Donează Opțiune 1 Donează Opțiune 2
  • Jucători din
  • Neacceptat
  • Număr de jocuri
  • 3000+
  • Casino Tipuri
  • Licențe
  • ONJN Licența nr. L1213854W001295
  • Valută
  • EUR, RON

Proaspăt intrat pe piaţa românească de iGaming, Mr Bit cazino şi-a făcut debutul în online în data de 01 iunie 2021, conform licenţei ONJN afişată pe pagina proprie de ofertă. Platforma este operată de Avento MT Limited, care îşi are sediul în Malta. Încă de la început se observă înclinaţia platformei către sloturi, ceea ce arată că ştie care sunt preferinţele jucătorilor din ţară.

De aici, rezultă că platforma este încadrată în tipologia cazinourilor de sloturi. Ele conduc preponderent în oferta site-ului totalizând un impresionant număr de 1578 de jocuri, dar tot aici îşi fac loc şi jocuri de masă, accesibile atât în regim clasic cât şi live. Li se alătură şi jocurile de video poker dar şi cele mai inedite, precum Aviator şi Patience împreună şi cu o variantă de bingo. O ofertă completă, care este livrată de către cei mai buni provideri de software din lume, astfel încât de la început să se ştie despre calitatea jocurilor oferite de Mr Bit online cazino .

Hit-uri Şi Rateuri Ale Mr Bit Cazino

Nici un site pentru jocuri de noroc nu poate să fie catalogat ca fiind perfect şi nici Mr Bit cazino România nu iese din acest criteriu. Unii jucători vor remarca oferta de calitate a platformei în timp ce alţii se vor arăta nemulţumiţi de lipsa unei anumite secţiuni. În tabelul de mai jos se pot vizualiza atât avantajele cât şi dezavantajele platformei , astfel încât utilizatorii site-ului să fie la curent cu realizările şi carențele acestuia.

Hit-uriRateuri
Producători de software de topOferta slabă pe partea de jocuri bingo şo loto
Canale multiple de comunicareLipsă aplicaţie mobilă
Promoţii generoase
Retrageri cu procesare rapidă
Schema loialitate bine pusă la punct

Mr Bit Bonusuri De Cazino

toavial

Bonus De Bun Venit

150% / 2000 RON / 50 RG

Aplicați T&C!

O singură apăsare pe secţiunea de promoţii va arăta toată selecția Mr Bit cazino bonus. Oferta este deschisă de către bonusul de bun venit, unul dintre cele mai generoase întâlnite pe vreo platformă online, care oferă încă de la început 150% pentru o depunere de maxim 2000 RON dar şi 50 de runde gratuite de învârtiri la slotul Pink Elephants 2. Acest bonus se poate achiziţiona o singură dată, la dobândirea calităţii ce client a site-ului, suma minimă de accesare a acestuia fiind stabilită la 40 RON. Bonusul este disponibil în aceste condiţii pentru o perioadă de 30 de zile, rulajul fiind şi el stabilit la X30 din bonus+depunere, condiţia de îndeplinire a acestuia impunând 7 zile calendaristice.

Îl urmează bonusul Giveaway care oferă runde gratuite de învârtiri pe perioada weekend-ului, câte 30 de spinuri în ziua de vineri, sâmbătă şi duminică la sloturile selectate. Platforma oferă un sistem inedit de bonusuri prin promoţia Calendarul Anului Nou, astfel încât jucătorii pot beneficia până la sfârşitul anului de câte un bonus surpriză în fiecare zi și de alte tipuri de bonusuri, inclusiv un Mr Bit bonus fără depunere.

Program De Loialitate Pe Mr Bit

Programul de loialitate poartă numele de sistem de status. Fiecare nivel este diferit şi poate să fie accesat de fiecare jucător. Prin avansarea la fiecare nivel, se obţin cadouri diferite în bani, în rotiri sau în cashback. Dacă nivelul este unul avansat, rulajul este mai mic. Statusul este format pe Mr Bit dintr-un număr de 23 de nivele, ultimul fiind de 100.000 de puncte. Dacă la primul nivel cerinţă de rulaj este de 15x pentru bonusuri, pentru nivelul 7 rulajul devine de 7x iar, începând cu nivelul 15 rulajul scade la cea mai mică valoare de 5x. Că oferta cashback, ultimul nivel că putea obţine cel mai mult la pierderi, respectiv un procent de 13%.

Procesul De Înregistrare La Mr Bit Cazino

Dobândirea calităţii de client şi implicit accesul la bonusurile oferite de Mr Bit cazino se realizează numai după finalizarea procesului de înregistrare pe site. Tot procesul se bazează pe 3 paşi care cuprind fiecare câte un formular de completat. Se începe cu declararea unei adrese de email şi instituirea unei parole formată din 8 caractere şi se bifează câmpul care confirmă vârsta de 18 ani şi acceptul de a primi promoţii şi bonusuri prin email, telefon sau SMS.

Urmează completarea datelor personale şi primirea unui link pe emailul declarat care finalizează tot acest proces de înregistrare. Urmează o depunere în contul valid de jucător şi accesul la oferta Mr Bit este deschisă jocului pe bani adevăraţi. Tot procesul de înregistrare trebuie tratat cu maximă seriozitate de către jucători, trimiţând site-ului toate documentele cerute în formatul şi mărimea impusă de Mr Bit cazino. Se elimină încă din start orice inconvenient şi timpii de finalizare al întregului proces se scurtează simţitor.

Compatibilitate Mobilă

Momentan, opţiunea descărcării unei aplicaţii mobile cu care să se poată accesa jocuri Mr Bit cazino cu bani reali nu există. Accesul la oferta platformei se face direct din browser, jucătorii tastând pur şi simplu numele site-ului şi deschizând ulterior pagina de ofertă care îi poartă numele.

Varietate De Furnizori De Software La Mr Bit Cazino

Cu un total de peste 1800 de jocuri în oferta, Mr Bit cazino online strânge laolaltă cele mai reprezentative nume de provideri de software din lume. Nu mai puţin de 38 de furnizori de marcă îşi dau întâlnire în paginile de ofertă a platformei, unii cunoscuți din prima de către jucătorii din ţară dar şi alţii noi. Alături de nume celebre precum Microgaming, EGT, NetEnt şi Pragmatic Play îşi fac loc şi Tom Horn Gaming, unde titluri precum The Secret of Ra sau Flaming Fruit sunt pregătite să îşi dezvăluie cât mai repede secretele.

Toate jocurile întâlnite pe Mr Bit sunt incitante, dispun de un gameplay interesant şi oferă o mulţime de funcţii printre care se regăsesc specialele şi jackpoturi surpriză încărcate cu sume colosale de-a dreptul.

Păcănele Online

Platforma dispune de filtre avansate cu ajutorul cărora se pot selecta sloturi în funcţie de producători. EGT are în oferta Mr Bit Cazino un număr de 147 de jocuri, unde jucătorii se vor putea delecta cu păcănele deja celebre precum Shining Crown sau Flaming Hot. Microgaming îşi arată şi ea prezenţa prin sloturile Break da Bank Again şi Immortal Romance, unde specialele oferite sunt punctul maxim de atracţie. Cum 1578 de păcănele sunt disponibile în oferta de păcănele online, jucătorii sunt singurii care decid ce slot li se potriveşte cel mai bine. Cum toate le sunt oferite şi în varianta demo de joc, explorarea pe oferta de sloturi Mr Bit cazino nu poate să fie decât una extrem de incitantă.

Jocuri De Masă

Secţiunea Jocuri de Masă este responsabilă de afişarea celor 43 de jocuri disponibile, jocuri care cuprind toată aria de preferinţe a jucătorilor. Se pot juca atât în varianta demo cât şi pe bani reali ruleta, jocul de blackjack, poker, baccarat şi chiar jocul de Craps. Li se adăugă tot în această secţiune şi jocuri care îmbină partea de distracţie cu cea financiară precum Super Wheel, Dream Catcher First Person sau Mega Ball. Mizele sunt pentru toate buzunarele astfel încât jucătorii Mr Bit cazino să îşi poată permite accesul la oricare dintre ele.

Jocuri Cu Dealeri Live

În această Mr Bit recenzie cazino îşi fac loc şi jocurile în regim live, în continuă ascensiune în preferinţele jucătorilor. Este de ajuns apăsarea butonului Cazino Live pentru că toate cele 29 de jocuri din oferta să se afişeze instantaneu. Ruletă, jocul de blackjack şi cel de baccarat se întâlnesc aici în multiple versiuni de joc care oferă mize pentru toate buzunarele. Dealerii interacţionează pozitiv cu jucătorii prin intermediul canalului de chat disponibil la aceste jocuri, astfel încât senzaţia de cazino adevărat este indusă rapid.

Sunt de remarcat jocurile cu titlul Pariuri din spate, unde jucătorii se pot integra rapid în atmosfera tipică jocului de blackjack. Fiecare joc live afişează câţi jucători sunt prezenţi la masa de joc, astfel încât să se aleagă în mod optim cea mai bună masă.

Procente RTP

Acest capitol nu are cum să nu placă jucătorilor, pentru că le identifică cele mai bune jocuri din oferta. Este de ajutor varianta demo de joc, care afişează la o cercetare atentă toate caracteristicile jocului selectat, printre care se regăseşte şi cea de RTP. Rata de ramburs către jucător este un factor major de interes în alegerea jocului, aşa că jucătorii pun preţ pe această caracteristică. Un RTP care să se apropie cât mai mult de 100% este target-ul fiecărui jucător şi din fericire pentru aceştia, pe platforma Mr Bit cazino acest lucru este palpabil. Se întâlnesc cu predilecţie RTP-uri care se duc dincolo de procentul de 98%, ceea ce justifică clar numărul mare de accesări de care sloturile platformei se bucură.

Opţiune De Depunere Şi Retragere Mr Bit Cazino

Popularitatea unui site pentru jocuri de noroc nu se rezumă numai la o ofertă consistentă ci are în vedere şi alţi factori de interes. Unul dintre aceştia îl constituie fără îndoială lista cu metodele de plată pe care platforma le acceptă şi de unde jucătorii pot face selecţia potrivită. Încă de la înregistrare şi activarea bonusului de bun venit, metoda de plată aleasă trebuie să fie cea care se foloseşte ulterior atât pentru depuneri cât şi pentru retrageri. Din fericire pentru jucători, paleta de instrumente financiare este una largă, aşa că jucătorii îşi vor găsi cu uşurinţă aici metoda cea mai practică pentru ei.

Îi ajută faptul că au la dispoziţie cele mai populare instrumente de plată, cardurile de debit/credit din gama Mastercard şi Visa. Sunt cele mai la îndemână şi totodată cele mai utilizate instrumente de plată folosite de jucătorii platformei Mr Bit cazino. Li se adăugă şi modalităţile de plată care implică eWallets, unde sunt disponibile vârfurile de popularitate, Neteller şi Skrill. Pentru cei care încă nu vor să renunţe la cardurile preplătite, platforma Mr Bit cazino vine în ajutorul lor oferind opţiunea de card preplătit PaysafeCard.

Asistență Mr Bit Cazino

Noi sau cu mai multă experienţă, clienţii Mr Bit Cazino pot să se întâlnească cu situaţii neprevăzute la joc. Se pot întâmpla diverse scenarii, din care nu se poate lua un bonus sau nu se poate trece de verificare. Pentru cazurile particulare care par că nu găsesc rezolvare, indicat este contactul cu suportul. Se poate discuta cu asistență prin mesaje directe live (24/7), prin e-mail la [email protected] și telefonic la +40371700822.

Mr Bit Cazino Securitate

Platforma afişează la vedere, în subsolul paginii de ofertă, licenţa ONJN pe care o deţine. Identificată sub numărul L1213854W001295, licenţa este eliberată pentru o întreagă decadă de timp începând cu 01.06.2021. În afară de verificările proprii pe care agenţia guvernamentală le face în vederea autorizării, platforma Mr Bit este parte activă din proiectul Avento Antifraud Tool, un instrument extrem de puternic în lupta anti fraudă, care nu face decât să protejeze jucătorii platformei împotriva tuturor tentativelor de fraudare.

Rezumat

Este adevărat că această companie este „tânără” pe piaţa jocurilor de noroc din ţară, dar o recomandă în principal partea de siguranţă pe care o oferă cât şi o ofertă de-a dreptul impecabilă. Sunt prezente în paginile site-ului companii de software care ele însele prezintă garanţii puternice, deci nu există nici un motiv pentru care platforma Mr Bit cazino să nu fie accesată cu încredere.
Este suficient timp până la expirarea primei licenţe de funcţionare acordată site-ului, aşa încât jucătorii se vor putea convinge dacă opţiunea de alegere a acestui site a fost sau nu una oportună din toate punctele de vedere.


FAQ

Platforma Mr Bit oferă schemă VIP?
Da, jucătorilor li se oferă chiar posibilitatea de a identifica aceasta promoţie la simpla apăsare a butonului Statusuri. Se vor identifica cu uşurinţă cele 23 de niveluri de premiere, care oferă jucătorilor rotiri gratuite şi cash bonusuri în funcţie de participarea la jocurile platformei.
Care sunt metodele de plată preferate de jucătorii Mr Bit cazino?
Cele mai uzitate metode sunt cardurile ce debit/credit din gama Maestro şi Visa. Nu lipsesc însă portofele electronice precum Skrill şi Neteller dar nici carduri preplătite, varianta oferită de site fiind cea care implică PaysafeCard.
Ce bonusuri se oferă la Mr Bit?
Este disponibil un bonus generos pentru clienţii noi care constă în acordarea unei bonificaţii de 150% pentru o depunere care poate ajunge la un maxim de 2000 RON. În afară de aceasta, lista de bonusuri cuprinde rotiri gratuite, bonusuri de reîncărcare cât şi cele de tip cash back.
Pot face o retragere instantă pe Mr Bit?
Nu, nu se poate face o retragere instanţă pe Mr Bit, însă tranzacţiile sunt procesate destul de rapid, în cel mult o zi. Doar metodă de plată poate să influenţeze timpul de procesare a unei tranzacţii.

author

Postat de: Ciprian Garbea
Redactor-șef

Jucătorii vor să acceseze site-uri de încredere, însă nu toate se pot ridica la nivelul aşteptărilor lor. De aceea, Ciprian redactorul şef se va asigura că fiecare informaţie legată de casinouri este reală, viabilă şi cât se poate de precisă.

Cazinourile Online Care V-ar Interesa:

SlotV

2000 RON + 50 RG

Citiți recenzia

Aplicați T&C!
Mr Bit

2000 RON + 50 RG

Citiți recenzia

Aplicați T&C!
Frank

2000 RON + 50 RG

Citiți recenzia

Aplicați T&C!
Admiral

1000 RON + 50 RG

Citiți recenzia

Aplicați T&C!