#StandWithUkraine

#StandWithUkraine - Suntem alături de oamenii din Ucraina. Rusia nu „doar” atacă poporul ucrainean. Acesta este un război împotriva valorilor democratice, a drepturilor omului și a păcii. Putem avea impact și putem ajuta cu donațiile noastre.

Donează Opțiune 1 Donează Opțiune 2
toavial

Bonus De Bun Venit

150% / 2000 RON / 50 RG

Cazinourile lunii
Aplicați T&C!
toavial

Bonus De Bun Venit

1000 RON / 50 RG

Cazinourile lunii
Aplicați T&C!

Ca metodă de plată pentru depuneri pe cazinourile online, este cu siguranță cea mai populară pentru jucători. La nivel mondial, în fiecare zi, utilizatorii acestor platforme efectuează milioane de tranzacții. Când vine vorba de plăți, suntem obișnuiți să le facem cu un card Visa sau Mastercard oriunde ne aflăm. Fie că este vorba de o sesiune de shopping la mall sau o cină la restaurant, cu toții folosim cardul bancar.

În acest articol, vă vom prezenta o analiză complexă a utilizării cardului Mastercard pentru tranzacțiile din interiorul site-urilor de cazino online din România. De-a lungul timpului, au apărut numeroase metode de plată pentru cazinouri, însă aceasta s-a dovedit mereu cea preferată. Pe teritoriul României, metoda de plată prin card Mastercard permite utilizatorilor să beneficieze de toate serviciile de pe platformele online de cazino.

Cele Mai Bune Cazinouri Online Care Acceptă Mastercard 2023 ?

SlotV 1
SlotV
3.0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
2 evaluări utilizatori
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Trustly
Visa
Recenzie completă
 • Metode diverse de depunere/retragere
 • Câștiguri impresionante
 • Program de loialitate
2000 RON + 50 RG
Aplicați T&C!
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Trustly
Visa
Mr Bit 2
Mr Bit
5.0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
16 evaluări utilizatori
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Trustly
Visa
Recenzie completă
 • Promoţii generoase
 • Retrageri crapide
 • Producători de TOP
2000 RON + 50 RG
Aplicați T&C!
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Trustly
Visa
Frank 3
Frank
5.0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
20 evaluări utilizatori
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Trustly
Visa
Recenzie completă
 • Metode de plată multiple
 • Echipa de suport pe chat live
 • Sistem de bonusare multiple
2000 RON + 50 RG
Aplicați T&C!
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Trustly
Visa
Admiral 4
Admiral
5.0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
7 evaluări utilizatori
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Visa
Recenzie completă
 • Nivel de securitate ridicat
 • Aplicație mobilă valabilă AppStore & Magazin Play
 • Ofertă completă de jocuri Novomatic
1000 RON + 50 RG
Aplicați T&C!
Mastercard
Neteller
Paysafecard
Skrill
Visa

Ce Este Mastercard Și Cum Funcționează?

Mastercard reprezintă un card bancar pe care îl puteți procura prin intermediul unei instituții bancare, cu ajutorul căruia puteți efectua diverse tipuri de plăți. În prezent, Mastercard activează la nivel mondial în mai mult de 200 de țări. De asemenea, are în portofoliul său peste 24 de milioane de organizații active. Ca beneficii ale utilizării cardului Mastercard putem aminti și serviciul de cashback. Prin acest serviciu, cumpărătorul primește înapoi o anumită sumă de bani de la plățile pe care le face către partenerii Mastercard.

Compania Mastercard a fost înființată în 1966, însă la început sub denumirea de Asociația de Carduri Interbancare SUA. Apoi, ea și-a schimbat numele sub care e cunoscută astăzi, Mastercard, în 1979. Imediat după această schimbare, Mastercard a ajuns rapid o companie extrem de populară în toată lumea. Aceasta ajuns astfel metoda preferată de plată pentru majoritatea populației.

Mai târziu, în 2017, în urma unui studiu, în SUA erau peste 90 de milioane de utilizatori activi care foloseau Mastercard. Toată această creștere își spune cuvântul această companie cu peste 30 de ani vechime deținând în final monopol pe piața de carduri bancare.

Cum Se Face Un Depozit În Cazinou Online Cu Mastercard

Majoritatea oamenilor folosesc acest tip de card de obicei pentru cumpărături în magazine. Când vine vorba de mediul online însă, ar putea părea dificil la început. Dar pentru a face o plată cu Mastercard România, pașii sunt simpli și ușor de urmat. Dacă nu sunteți încă deținătorul unui astfel de card, el poate fi luat de la o bancă emitentă, conform procedurilor acesteia. Dacă însă dețineți un astfel de card, tot ce mai aveți de făcut este să accesați un cazino Mastercard. Din fericire pentru dumneavoastră toate cazinourile din România acceptă carduri Mastercard, așa că nu trebuie să vă faceți griji.

Pentru cazinouri Mastercard România, nu trebuie să vă puneți problema timpului de așteptare. Fiind o metodă de plată aprobată de toate platformele, un depozit se va face instantaneu și fără probleme. Pentru a vă fi cât mai ușor, puteți urma acești pași, în cazul în care sunteți la prima tranzacție de acest gen:

 1. Faceți un cont pe cazinoul online pe care l-ați ales.
 2. Mergeți la contul dumneavoastră, la secțiunea depuneri.
 3. Alegeți ca metodă de plată cardul dumneavoastră Mastercard.
 4. Introduceți datele de de pe fața și spatele cardului. Acestea sunt numărul cardului, numele și prenumele titularului cardului, data expirării cardului și codul CVV/CVC de pe spatele său.
 5. După ce ați introdus aceste date, veți fi rugat de către bancă să autorizați plata. Odată autorizată, banii se depun instant în contul dumneavoastră.

Un detaliu important pentru utilizatorii care fac prima tranzacție cu acest card Mastercard este faptul că acesta poate fi salvat. Astfel, odată datele reținute de către cazino, nu va mai trebui să le introduceți la următoarea depunere.

Cum Să Retrageți Bani Din Cazinoul Online Cu Mastercard

Așa cum v-am prezentat în capitolul anterior, depunerile se fac instant și ajung în contul de cazino online imediat. Însă când vine vorba de retrageri, lucrurile vor sta puțin diferit. O retragere de pe cazinouri Mastercard poate dura până la o săptămână, în funcție de fiecare bancă emitentă a cardului. De asemenea, retrageri mai mari, site-ul de cazino online vă va solicita acte suplimentare pentru a vă confirma identitatea. Pentru a înțelege rapid procesul de retragere, veți avea de urmat acești pași simpli:

Primul
Accesați contul dumneavostră de jucător de pe platforma de cazino online.
Al doilea
Intrați în secțiunea de retrageri.
Al treilea
Introduceți toate datele cardului, la fel ca la depunere, în care doriți să ajungă banii.

Așa cum am precizat mai sus, în funcție de politica băncii, procesarea acestei retrageri va dura câteva zile lucrătoare. Un aspect important al retragerilor cu ajutorul unui card Mastercard este că pentru a face o retragere, trebuie întâi să faceți o depunere.

De Ce Să Alegeți Cazinourile Online Care Folosesc Mastercard

toavial

Bonus De Bun Venit

1000 RON / 50 RG

Aplicați T&C!
Alegerea experților

După ce am analizat platformele de Mastercard online cazinouri, am ajuns la mai multe motive pentru care să optați pentru acestea. În primul rând, un astfel de card Mastercard vă oferă posibilitatea de a face plăți online pe orice platformă. În special, când vine vorba de cazinouri, aveți de asemenea siguranța acestei tranzacții ca fiind una oficială. Furnizorul cardului este o bancă, în care puteți avea liniștit încredere că nu va profita de datele dumneavoastră personale. De asemenea, banca poate observa plățile frecvente pe care le efectuați. Așa că, în cazul în care veți avea o tranzacție neobișnuită, ea va fi observată de către bancă și ulterior o puteți semnala.

Cazinouri Mastercard La Nivel Mondial

Pentru jucătorii de sloturi care petrec timp pe cele mai bune cazinouri Mastercard, am pregătit și o secțiune specială, dedicată platformelor internaționale. Astfel, în cazul în care călătoriți des în afara României, această listă cu reglementări pe fiecare țară vă va fi de folos:

 • Marea Britanie. În esență, toate regiunile din Regatul Unit permit utilizarea platformelor de cazinouri online. Datorită sprijinului din partea statului, există reglementări stricte, astfel încât toate cazinourile existente pe teritoriul Marii Britanii sunt licențiate. În consecință, mulți cetățeni din Marea Britanie folosesc serviciul Mastercard pentru plățile pe aceste platforme. Datorită legii privind cazinourile, adoptată în 2005, site-urile ilegale din Marea Britanie sunt automat interzise și blocate. Astfel, nu va trebui să vă faceți griji în privința acestora acolo.
 • Germania. În Germania, piața de cazinouri este fluctuantă, deoarece politicile privind aceste platforme diferă și se schimbă destul de des. În acest sens, în Germania, reglementările legate de cazinouri depind de un land la altul. Însă, pentru regiunile în care este permis, puteți folosi fără probleme cardul mastercard pentru retrageri sau depuneri.

Avantajele Și Dezavantajele Site-urilor De Cazinou Mastercard

Datorită serviciilor sale de înaltă calitate, Mastercard servește clienților săi, de peste 50 de ani, un ajutor de nădejde în materie de plăți online. Pentru a vedea câte beneficii aduce cu sine un mastercard cazino, v-am alcătuit această listă de avantaje și dezavantaje:

AvantajeDezavantaje
Un serviciu acceptat peste tot în lume. Din fericire nu numai pentru companie, cât și pentru utilizator, Mastercard este un furnizor de card care este acceptat în orice țară din lume. Datorită popularității sale și numărului imens de clienți, puteți avea liniștit încredere că banii dumneavoastră sunt pe mâini bune.Taxele suplimentare. Deși acestea nu sunt dese, ele pot apărea în cadrul anumitor platforme.
Securitatea garantată. Mastercard este o companie cunoscută pentru siguranța datelor pe care le dețin, așa că acest capitol este îndeplinit cu ușurință.Procesarea lungă a retragerilor. Deși sunt procese sigure, prin bănci acreditate, retragerile depind de fiecare emitent al cardului și de perioada sa de procesare a acestei tranzacții.
Depuneri mari de bani. Spre deosebire de alte tipuri de card, Mastercard permite limite mult mai ridicate. Cu toate acestea, nu uitați să verificați ca limita să fie suficientă pentru dumneavoastră.

Cazinouri Mobile Care Acceptă Mastercard

În viața de astăzi, de zi cu zi, telefoanele mobile au devenit dispozitive indispensabile vieții noastre. De la o simplă verificare a știrilor sau a prognozei meteo, până la ședințe prin telefon sau cumpărături online, telefonul ia parte la toate. Din acest motiv, era normal ca și aplicațiile de Mastercard cazino să poată fi folosite pe acest dispozitiv. Însă este important dacă chiar și aceste versiuni de mobil acceptă plățile prin card Mastercard. Iar răspunsul este evident da. Mai jos, v-am pregătit o listă un top Mastercard cazino de mobil, din care puteți alege:

 1. 888casino. Această platformă vă oferă în special limite mari pentru depunerea cu un astfel de card. De asemenea, la un bonus de bun venit veți putea primi rotiri gratuite și veți putea încerca peste 120 de sloturi, 3 rulete și 5 jocuri de blackjack.
 2. NetBet. Dacă sunteți un iubitor de sloturi pe mobil, vă recomandăm NetBet. Acesta aduce de asemenea rotiri gratuite și o gamă incredibilă de 864 de sloturi, 4 rulete și 6 jocuri de blackjack.
 3. Unibet. Un alt cazino pe care vi-l recomandăm să îl încercați este Winbet. Pentru noii jucători, Winbet oferă bonusuri de bun venit și 371 de sloturi pe mobil, 11 rulete și 7 jocuri distractive de blackjack.

Cele Mai Bune Sloturi Mastercard Din Toate Timpurile

La nivel internațional, sloturile sunt cu siguranță cele mai îndrăgite jocuri de pe platformele de online cazino mastercard. Cei mai populari creatori și dezvoltatori de sloturi lansează permanent noi și noi titluri, pentru a oferi distracție nelimitată jucătorilor. De la jackpoturi progresive, până la simboluri consacrate, care multiplică câștigurile, tuturor le este drag un joc de sloturi. Pe astfel de platforme, veți găsi întotdeauna o varietate extinsă de sloturi pe care să le puteți încerca. Însă printre fanii acestor jocuri, următoarele vor fi întotdeauna în topul celor mai bune:

 • Secrets of Alchemy. Acest titlu este unul creat special fanii EGT, care îi transportă pe utilizatori într-o lume plină de magie. Având simboluri precum castele sau magicieni și diferite alte simboluri care se învârt pe tambur, acest joc este o alegere ideală.
 • 40 Super Hot. Chiar dacă jocul este un clasic, el este fierbinte, indiferent de momentul în care se joacă. Dacă doriți să încercați un slot mastercard care să vă țină într-o distracție permanentă, acesta este slotul perfect.
 • Shining Crown. Un alt titlu în care puteți experimenta sloturi mastercard este Shining Crown. El vă va transporta imediat în universul regal, în care veți putea prinde bijuteriile din coroană și veți putea câștiga premiul cel mare.

Cele Mai Bune Alternative De Cazino Mastercard

După ce alegeți cel mai bun cazino mastercard, puteți descoperi și încerca și celelalte alternative pe care le oferă platformele. De exemplu, în cazul în care aveți nevoie să faceți o retragere rapidă, metoda mastercard nu este eficientă. Iar din acest motiv, puteți opta pentru una din celelalte alternative puse la dispoziție:

 • Skrill oferă jucătorilor de pe cazinouri online un serviciu de tip portofel electronic, care oferă confidențialitate asupra datelor dumneavoastră bancare. De asemenea, vă oferă și retrageri care se pot efectua instantaneu.
 • Neteller este de asemenea un portofel electronic, care vă garantează retrageri fără limită. Acest serviciu poate veni în beneficiul jucătorilor care doresc să câștige premii foarte mari.

Cum Evaluăm Și Examinăm Metodele Bancare

Știm că poate toate aceste informații pot părea la început copleșitoare. Însă, dacă doriți să folosiți toate beneficiile unui mastercard online cazino, este important să cunoașteți mai întâi toate aspectele sale. Atunci când doriți să obțineți cea mai bună metodă de plată sau depunere pentru dumneavoastră, trebuie să cunoașteți nu numai avantajele, dar și dezavantajele. Astfel, în cazul în care știți că vreți să faceți retrageri frecvente, un mastercard poate nu este varianta ideală pentru dumneavoastră. Însă dacă doriți să beneficiați de bonusurile oferite pentru utilizatorii de mastercard, atunci pregătiți cardul ca metodă preferată pentru depuneri.

Opinia expertului + Sfaturi

În concluzie, opinia expertului este de a alege conform intereselor dumneavoastră privind plățile și retragerile din cazinourile online din România. Dacă de exemplu sunteți o persoană care călătorește mult, metoda de plată prin mastercard poate fi alegerea perfectă. Fiind un serviciu pe care îl găsiți în toate țările din lume, un cazino mastercard vă oferă toate facilitățile de care aveți nevoie.


FAQ

Unde este valabil serviciul de plată Mastercard?
Serviciul de plată și retragere Mastercard este valabil în majoritatea țărilor, ceea ce îl face un serviciu ideal pentru orice cazino online.
Care sunt principalele platforme din România care permit serviciul Mastercard?
Principalele și cele mai populare cazinouri din România care prezintă acest serviciu sunt 888 cazino, NetBet cazino, Unibet cazino și Vlad cazino.
Care cazinouri din România acceptă Mastercard în varianta de mobil?
Cazinourile care oferă serviciul Mastercard pe mobil sunt Unibet cazino, NetBet cazino și 888 cazino.
Care sunt metodele alternative de plată ale Mastercard?
Ca metode alternative de plată, aveți la dispoziție serviciile companiilor Skrill sau Neteller, care sunt 2 servicii de portofel electronic.
Când a fost înființată compania Mastercard?
Compania Mastercard este de peste 40 de ani pe piață și a început sub denumirea de Asociația de Carduri Interbancare SUA în 1966.

author

Postat de: Ciprian Garbea
Redactor-șef

Jucătorii vor să acceseze site-uri de încredere, însă nu toate se pot ridica la nivelul aşteptărilor lor. De aceea, Ciprian redactorul şef se va asigura că fiecare informaţie legată de casinouri este reală, viabilă şi cât se poate de precisă.